Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
Nem volt, mivel sosem próbálkozott nálam szép és csinos nő, csak átlagosak azok meg nem kellettek. Nyilván most már nem szoktak próbálkozni, mivel van rajtam egy kisebb felesleg, de 20-as éveim elején még volt rá példa.
Sajnos úgy születnek az egészséges férfiak mint én, hogy vonzza őket a nők teste, az, hogy mellette elviselhetetlen a legtöbb az más tészta, attól még megakarja dugni őket az ember, már amelyik jól néz ki.
De, intelligens vagyok. Ezt látjátok ti is, csak próbáltok ezzel sértegetni. Illetve elég nagy bizonyíték rá a karrierem is. De felmerül a kérdés, hogy ha én nem vagyok intelligens 2 milliós fizetéssel akkor az itteni pár százezerért dolgozó, ékezeteket kitenni nem tudó válaszolók mik? Állatok?
Rengeteget prostizam régen, már nem vágyok erre, szoktam még nézegetni a rosszlanyokat, hogy mi a felhozatal, de valahogy nincs már kedvem ilyen nőhöz menni, olyat akarok amelyiknek nem így direktbe kell fizetni.
Hülyeség. Mióta felszedtem pár kilót azóta nem is voltam prostinál, így nem hajthattak el, meg nem is hinném, hogy akár egy pocakosabb ügyfelet is elhajtanának, ha mennék is újra.
Nem mondtam, hogy minden tökéletes. A magasságon és jóképűségen kivül is van más hiba jelenleg amit leírtam pl. a pocakom. Az nyilván nem szimpatikus sok nőnek.
Már megittam 7-et ma, tegnap este 12-t.
Dehogynem, megmondhatják a jobb közegben lévő prostik, hogy nem fekszenek le veled!
Még dicsekszel is vele, hogy mennyi piát nyomtál le és te nevezed magad intelligensnek! Jó poén, szó se róla. 😂🤡
50+ prostinál jártam, egy se volt aki elküldött volna. Soknál többször is voltam és visszajáró vendég voltam.
Nem dicsekszek, csak leírtam. Rengeteg ember meséli el egy buli után, hogy mennyit ivott, ettől még nem lesz unintelligens.
31
Ékezeket nem ismered?
Mennyi a fizetésed? Lehet nem fogsz annyit keresni 10 év alatt mint én 1 év alatt keresek, és akkor hencegjek vele, hogy te jó isten?
Nem is érdekelnek a golddiggerek ezen a szinten, az csak a milliárdos szinten mérvadó, ott vannak már igazi barátnőfeelinges golddiggerek, ezen a szinten csak túlárazott prostik vannak akik barátnőként akarnak tetszelegni, de nem jól hozzák a formát.
" Lehet nem fogsz annyit keresni 10 év alatt mint én 1 év alatt keresek, és akkor hencegjek vele, hogy te jó isten?"
És ez minket amúgy miért kellene, hogy érdekeljen?
Amiért ő megpróbál lenézni engem mikor hozzám képest egy senki, aki még írni se tud magyarul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!