Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
De én nem tagadom és nem hazudozok róla. Igen, engem a kinézete érdekel.
A nők a belsőértékekről, humorról meg hasonlókról hadoválnak, miközben ezek semmit sem érnek ha az ember nem jóképűnek születik.
Hülyeség. Ha jóképű lennék csak azt nem dugnék meg akit nem szégyellek.
Nagyon jól játszok szerepeket és jól manipulálok, ezt egy jó külsővel párosítva nem csak a munkában lennék kiemelkedően sikeres hanem a nők terén is.
Ez jól is látszik a társkeresős kísérleteim során ahol jóképű férfiak képeivel használom az alkalmazást. Nagyon jól elbeszélgetek ezen nőkkel és szinte rajonganak értem. És itt nem átlagos nőkről beszélünk, hanem jól kinéző nőkről.
Sosem drogoztam és nem is fogok.
Felfogni feltudom a képmutatásukat, csak elfogadni nem fogom.
A nők lenézése, megvetése az szerinted jó belsőt takar?
A lfszt a seggedbe Shrek! Egy hatalmasat.
"Felfogni feltudom a képmutatásukat, csak elfogadni nem fogom."
És akkor itt fogsz siránkozni, amíg meg nem döglesz, vagy amíg létezik az oldal? Értelmes életcél nem mondom. 🤦♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!