Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
Egyrészt nagy troll vagy, én jól szórakozom rajtad. :D
Másrészt, ha véletlelnül mégsem lennél troll, miért nem veszed észre az ellentmondást (legalább ezt az egyet a sok közül), ami a válaszaidból lejön? Azt mondtad, hogy a karrieredet úgy építetted fel és azért lett mostanra magas fizetésed, mert kitartó voltál. Akkor az önfejlesztés más területén, pl. fogyókúra, hobbik, leszokás az ivásról, miért nem tudod ezt a kitartást hozni? Fordítva ülsz a lovon, ahogy a karriernél, itt is a befektetett energia kell, aztán várhatod csak, hogy legyen barátnőd.
Az majd kiderül.
Egy átlagos férfi nem lehet vonzó ha mellette sikeres és intelligens?
A karrierhez nem volt alapfeltétel a jóképűség mint a nőknél.
Az a baj bébi, hogy te átlag alatti vagy(bár manapság a kövérség már lehet átlagosnak számít), és kellően intelligens sem.
Egyébként azt várhatod el, amit nyújtasz. És vonzó arcod, tested az nincsen. A buta, de csinos nőknek sem kellesz így. Nincsen mire nedvesedniük.
De, intelligens vagyok. Nem is kicsit.
Nem vagyok kövér, csak van egy kis felesleg rajtam.
Ok-okozat, azért ivott mert anyád elviselhetetlen volt és utána meg rávolt fogva, hogy az ivás miatt volt a veszekedés. Láttam én már több ilyet. Rengeteg nő elviselhetetlen, nem is értem sok férfi hogyan tudja eltűrni a viselkedésüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!