Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
De mi van ha nekem élvezetet okoz a gyakorizás a sörözés mellett? Attól, hogy felfogtam a másik dolgot attól még nem összeköthető ez a két dolog.
Kifejezetten okos és intelligens vagyok. Merem állítani, hogy az összes itteni válaszolónál intelligensebb vagyok.
Nem tudom, hogy nekem írtad e , de sose írtam még privát üzenetet senkinek. Nekem naponta érkeznek privát üzenetek de még azokra se válaszolok, ma például valaki használt bugyit akart eladni két alkalommal is.
Tehát lábjegyzetként megjegyezném, hogy kár bárkinek írnia nekem akár ismerkedési szándékkal, akár csak sértegetésből mivel semmire nem válaszolok.
Én is jókat röhögök elhiteted. Ennyit erről.
Nincs patkánybelsőm, főleg amikor más szerepet veszek fel. A legnagyobb problémám, hogy nem jóképűnek születtem.
Nem aláznak nyilvánosan. Ha leírom, hogy 1+1 az 2 és valakik itt írogatják, hogy hülye vagy mert az 3 , az nem alázás. Az a saját maguk megalázása.
Nem szoktam más kérdéseket olvasgatni, csak ha valaki elküldi, hogy az én nevemben írnak ki valamit. Nem hinném, hogy irigykednem kéne, mivel a legtöbb kérdés alatt ami kicsit is hasonlít egyből megy a Shrekezés. A legnagyobb rajongói táborom van és a kérdéseimre a legtöbb válasz érkezik, kvázi még ebben is sikeres vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!