Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi egész hétvégén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 08:52
 201/236 anonim ***** válasza:
100%
Igen való életbeli személyiségedet is sikerült bemutatni és a sztorinak az lett a vége, hogy rendőrt hívtak rád.
2023. ápr. 29. 16:03
 202/236 A kérdező kommentje:

Az nem a szokványos volt, ott szimplán alulbecsültem az összeget egy nullával így elmaradt a dugás.

2023. ápr. 29. 16:09
 203/236 anonim ***** válasza:
100%

203.válasz, de senki nem ért veled egyet miszerint intelligens vagy és jó belső tulajdonságaid vannak, sőt sokan azt se hiszik el, hogy gazdag vagy.

Akkor mit érsz el azzal, hogy 203. a válaszom? Nem értem komolyan.

Azzal érnél el valamit hogyha belátnád, hogy hibás vagy, előítékkel teli IQ&EQ-el a béka segge alatt vagy, vagy még aljabb.Főként pedig azzal, hogy elmennél pszichológushoz/pszichiáterhez, rehabra, nem azzal, hogy ide írsz ki billió kérdést.

Egyértelműen nincs ki a négy kereked és orbitálisan untilligens vagy hiába a pénzed.

2023. ápr. 29. 16:09
 204/236 anonim ***** válasza:
100%
11. sörét issza már délután, de ő nem alkesz? XD
2023. ápr. 29. 16:13
 205/236 A kérdező kommentje:

Aki követi a kérdéseimet és úgy gondolja, hogy nem vagyok intelligens nos annak rossz hírrel kell szolgálnom, sajnos ő az aki nem intelligens.

Miért lenne valaki attól alkoholista, hogy megiszik 11 sört? Az alkoholista az akinek remeg a keze a piáért ha nem kapja meg. Nem bír ki egy napot se ital nélkül. Én ha muszáj kibírom hetekig is és semmi elvonási tünetem nincs, nem, hogy kézremegés 1 nap után mint az alkoholistáknál..

Komoly, felelősségteljes munkám van amit hiánytalanul elvégzek és sosem iszok munkában.

Nem hinném, hogy ezek egy alkoholista tulajdonságai lennének.

2023. ápr. 29. 16:18
 206/236 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól tudod az alkoholizmus fogalmát. Te már javában az vagy a napi piálásoddal.
2023. ápr. 29. 16:21
 207/236 anonim ***** válasza:
85%

Aki 11.sort issza hétről hétre délután és estére lenyom mégha csak 5-öt is az már alkoholista!

De jó tekintsünk el a sörtől...

Ha dohányos lennél és a nő nem dohányzik, akkor sem lenne esélyed!!!

Akkor sem lenne, hogyha vonzó férfi lennél külsőre, vagy átlagos lennél, mert a belsőd rohadt! És ezen nem segít plasztikai műtét, de még az sem, hogy pénzes vagy. Érted végre?

2023. ápr. 29. 16:22
 208/236 anonim ***** válasza:
84%

Bármennyire is vergődsz addig SOHA NEM LESZ BARÁTNŐD AMÍG NEM VÁLTOZTATSZ MAGADON(azt, hogy mit kell csinálni már nem tudom hányszor írtuk le)

Ha meg akarsz változtatni akkor s következő sörödbe keverj egy kis mérget nagy szívesség lenne mindenkinek.

2023. ápr. 29. 16:23
 209/236 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a komoly munkádon kívül viszont semmit sem tudsz felmutatni a magánélet terén, csak az itteni "nagyon komoly rajongói tábort". Ja, meg a prostikat. Ez aztán a siker.Sztár?Milyen sztár teee? 🤣

Egyébként meg persze, hogy nem iszol a munkahelyen. Kibsznának úgy, hogy aztán nem lenne miből sört vedelni, meg falni a "minőségi" kajákat. Mitől hízna aztán a hájad? Megőrülnél, ha nem vehetnéd rekesszel a sört.

2023. ápr. 29. 16:26
 210/236 A kérdező kommentje:

Persze, ha mindenki alkoholista aki rendszeresen sörözik, vagy akár hétvégén többet iszik a limitnél akkor minden második ember alkoholista. Csak éppen a köznyelv nem így értelmezi az alkoholistát.

Dohányzom is. Régebben amikor még összejártam az akkori haverokkal, akkor többnek volt barátnője úgy, hogy ők cigiztek a nő meg nem. Ennyit erről, hülyeség.

Akkor fogok változtatni amikor kapok egy szép és csinos nőt.

2023. ápr. 29. 16:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!