Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
Az nem a szokványos volt, ott szimplán alulbecsültem az összeget egy nullával így elmaradt a dugás.
203.válasz, de senki nem ért veled egyet miszerint intelligens vagy és jó belső tulajdonságaid vannak, sőt sokan azt se hiszik el, hogy gazdag vagy.
Akkor mit érsz el azzal, hogy 203. a válaszom? Nem értem komolyan.
Azzal érnél el valamit hogyha belátnád, hogy hibás vagy, előítékkel teli IQ&EQ-el a béka segge alatt vagy, vagy még aljabb.Főként pedig azzal, hogy elmennél pszichológushoz/pszichiáterhez, rehabra, nem azzal, hogy ide írsz ki billió kérdést.
Egyértelműen nincs ki a négy kereked és orbitálisan untilligens vagy hiába a pénzed.
Aki követi a kérdéseimet és úgy gondolja, hogy nem vagyok intelligens nos annak rossz hírrel kell szolgálnom, sajnos ő az aki nem intelligens.
Miért lenne valaki attól alkoholista, hogy megiszik 11 sört? Az alkoholista az akinek remeg a keze a piáért ha nem kapja meg. Nem bír ki egy napot se ital nélkül. Én ha muszáj kibírom hetekig is és semmi elvonási tünetem nincs, nem, hogy kézremegés 1 nap után mint az alkoholistáknál..
Komoly, felelősségteljes munkám van amit hiánytalanul elvégzek és sosem iszok munkában.
Nem hinném, hogy ezek egy alkoholista tulajdonságai lennének.
Aki 11.sort issza hétről hétre délután és estére lenyom mégha csak 5-öt is az már alkoholista!
De jó tekintsünk el a sörtől...
Ha dohányos lennél és a nő nem dohányzik, akkor sem lenne esélyed!!!
Akkor sem lenne, hogyha vonzó férfi lennél külsőre, vagy átlagos lennél, mert a belsőd rohadt! És ezen nem segít plasztikai műtét, de még az sem, hogy pénzes vagy. Érted végre?
Bármennyire is vergődsz addig SOHA NEM LESZ BARÁTNŐD AMÍG NEM VÁLTOZTATSZ MAGADON(azt, hogy mit kell csinálni már nem tudom hányszor írtuk le)
Ha meg akarsz változtatni akkor s következő sörödbe keverj egy kis mérget nagy szívesség lenne mindenkinek.
Ja, a komoly munkádon kívül viszont semmit sem tudsz felmutatni a magánélet terén, csak az itteni "nagyon komoly rajongói tábort". Ja, meg a prostikat. Ez aztán a siker.Sztár?Milyen sztár teee? 🤣
Egyébként meg persze, hogy nem iszol a munkahelyen. Kibsznának úgy, hogy aztán nem lenne miből sört vedelni, meg falni a "minőségi" kajákat. Mitől hízna aztán a hájad? Megőrülnél, ha nem vehetnéd rekesszel a sört.
Persze, ha mindenki alkoholista aki rendszeresen sörözik, vagy akár hétvégén többet iszik a limitnél akkor minden második ember alkoholista. Csak éppen a köznyelv nem így értelmezi az alkoholistát.
Dohányzom is. Régebben amikor még összejártam az akkori haverokkal, akkor többnek volt barátnője úgy, hogy ők cigiztek a nő meg nem. Ennyit erről, hülyeség.
Akkor fogok változtatni amikor kapok egy szép és csinos nőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!