Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
És az itteni válaszolók mit tudnak felmutatni azon kívül, hogy van valami ocsmány vagy áltagos nőjük/csávójuk? Ez nem nagy mutatvány.
Egy jó karrier és fizetés ennél kicsit komolyabb.
"Csak éppen a köznyelv nem így értelmezi az alkoholistát."
Ja, mert a világ egyik legalkeszebb nemzete vagyunk.
Nálam kizáró ok a napi vagy rendszeres piálás. A 11 sör meg röhej. Fényévekre kerülöm az ilyen pasikat.
Nem szoktam lemérni, de nem hinném. De most például tegnap ebédkor ettem utoljára, azóta csak söröztem így kihagytam már 3 étkezést , szóval nem nagy szám, hogy ilyenkor megeszek egy bőségtálat. Bár általában nem is tudom mind megenni szóval ami megmarad azt kiszoktam tenni a kuka mellé a hajléktalanoknak. Ez is mutatja, hogy jó ember vagyok, kidobhatnám a kukába is a sörös dobozokkal együtt, de külön zacskóba beteszem és úgy teszem le a kuka mellé.
Aztán amikor elmész bulizni a barátnőkkel és megy az ivás akkor az nem gond?
Ha munkakapcsolatilag találkoznánk fogalmad se lenne róla, hogy én szoktam inni, ha azt mondanám, hogy sose ittam még azt is elhinnéd. Ennyit erről.
"Aztán amikor elmész bulizni a barátnőkkel és megy az ivás akkor az nem gond?"
Egyáltalán nem iszom alkoholt.
Dehogy nem látszik rajtad a pia! Nézz csak le a hordó hasadra. És biztos vagyok benne, hogy látni rajtad, csak te nem veszed észre.
Meg bűzlesz is a sok piától. Még másnap is acetonos lehellet.
Barátnőid sem isznak alkoholt? Senki akit ismersz?
Gondolom jön a válasz majd, hogy csak 1 ember de az is 1 pohár bort iszik csak, na persze.
Nagy hasa lehet úgy is az embernek, hogy csak étkezik, vagy valami betegsége van. Nem összeköthető az alkohollal.
Te meg bűszlesz az előző napi ebédedtől ugye? Látom megint előkerültél a másnapi szaggal. Engem nyugodtan szagolgathatnál egy sima hétköznapon munkában, nem tudnád megállapítani.
amúgy Shreknek minek nő és párkapcsolat, ha csak egy testet lát benne?
Fizessen prostiért és meg van minden amit akar egy kapcsolatban. Hiszen ő maga mondta hogy csak test minden, és egyetlen pozitivuma hogy pénze van, akkor prostikat rá szabták
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!