Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
De kellettem volna én több nőnek, csak nem ütötték meg a szintet.
Kikérem magamnak ezt az incel meg pilles dumát. Semmi ilyesmit nem olvasok és nem is érdekel.
Akkor honnan szeded, hogy nincs esélyed azért, mert nem 183 cm vagy? Vagy azt, hogy azért nincs, mert nem vagy jó külsővel megáldva, hogy a nők a vonzó pasasoknak feszt kifexenek és, hogy minden a pénz?
Ezt hajtsák állandóan az incelek!
Persze, mint írtam vannak olyan nők, de nem az összes olyan.
Próbáld ki, nézd meg, hogy milyen párok járkálnak el melletted napról napra. Alacsonyabb, csúnyább, átlagos pasiknak van szép barátnője, sőt még olyannak is, aki beteg!
Mert nem mindegyik nő egyforma, a belsőt nézik, sőt lehet pont a zsánere az a férfi, aki szerinted bűnronda!
"De kellettem volna én több nőnek, csak nem ütötték meg a szintet."
Na, te meg a nők szintjét nem ütöd meg.
Nem vagyok csúnya, csak átlagos. És miért is ne okozhatnék szexuális örömöt?
Nem tudom ők mit hajtanak, de talán azért mert ez a valóság? Sőt itt a nagy utálkozás közben saját magatok írjátok ezt le nőként? Persze azt hazudjátok normál körülmények között, hogy a belsőértékek , blablabla , stb. de saját magatok írjátok itt ezt le, hogy a külső a lényeg.
Pont erről van szó, átlagos nőknek kellettem volna, de ők nekem nem, mivel én csak szép és csinos nőkhöz tudnék vonzódni.
Nevetséges és szánalmas vagy egyben. Ide figyelj te idióta:
Mindenkinek fontos a külső! Ha már azt írtad, hogy leirjuk magunkat, akkor észrevehetnéd már magad, mert TE is és FŐLEG CSAK A KÜLSŐT NÉZED!!!
Más ember, tök mindegy mi a neme meg a belsőt is figyelembe veszi, ez a különbség közted, a pénzéhes nők között és a normális értékkel bíró emberek között!
Másról nem írsz csak a csinos nőkről hagyjad már. Nem azt írtad, hogy legyen diplomás, vagy szeresse a gyerekeket, állatokat, hogy szeressen főzni, vagy legyenek hobbijai, hanem csak a külsőről hadoválsz oldalakon keresztül.
Akkor ne írd már, hogy egy szintre alacsonyítom az összes nőt, amikor különbségről írtam.
Menthetetlen vagy és meg is érdemled, hogy egyedül MarokMarcsival, vagy a prostikkal maradj, sőt idd el a maradék icipici eszed is, hajrá! 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!