Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi egész hétvégén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 29. 08:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/236 anonim ***** válasza:
100%

"Ne csak a pénzemért legyen velem, az csak egy plusz"

Érdekes módon a pizzafutár lánynál elég lett volna ha csak "megveszed".

2023. ápr. 29. 10:32
 52/236 anonim ***** válasza:
89%
Igyál, legalább kevesebb ideig rontod itt a levegőt.
2023. ápr. 29. 10:33
 53/236 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyedül maradsz!

Nekem is tetszik Colin Farell, de tudom, hogy nem lenne nála esélyem soha! Még ha lenne is, akkor sem működne.

Olyan nők is léteznek, akiknek nem a magamutogatás a léteme.

Mit tudsz te kezdeni olyan nővel, aki úgyis megcsalna, vagy elhagyna?

(Bár tudjuk, hogy rád se nézne.)

Ha elkezdenéd az életed rendbe hozni elvonókúra és pszichológus által elsősorban akkor teljesen másképp látnád a dolgokat. De addig míg ilyen buta gondolataid vannak és iszol semmire se fogod vinni, maximum eliszod a májad, vagy még mentális betegséget is szerzel.

Mi jó van abban, hogy sajnáltatod magad, ide írsz ki millió kérdést? Már leírták ki tudja hányan és én is hogyha nem teszel érte, hogy jobb legyen nem lesz jobb.

Ez mindenkire érvényes, ha valaki lusta, akaratgyenge az nem fogja learatni a babérokat.

Soha nem késő elkezdeni tenni azért, hogy szebb életed legyen, de neked kell kimászni a gödörből, más nem teheti meg érted!

2023. ápr. 29. 10:34
 54/236 anonim ***** válasza:
100%

xD van pénze de nőre költeni se akar?

Shrek akkor ne emlegesd a karriert mert ugysem játszik semmit a kapcsolatban

2023. ápr. 29. 10:35
 55/236 anonim ***** válasza:
100%
"Mi jó van abban, hogy sajnáltatod magad, ide írsz ki millió kérdést?"-legelább addig is foglalkozik vele valaki, mert egyébként a kutyát se érdekel.
2023. ápr. 29. 10:38
 56/236 A kérdező kommentje:

A prostiknál is elég volt, és akkor? Nála hallottam, hogy alig van pénze még albérletre is, így gondoltam könnyen megszerezhetem legalább egy menetre, csak alulbecsültem az összeget, ezt valóban elhibáztam.

Még 20 évet így is élni fogok legalább.

Colin Farell egy sztár , rossz az összehasonlítás, én nem sztárokat keresek csak szép és csinos nőket. Nem Margot Robbie-t vagy Palvin Barbarát akarom megkapni, tudom, hogy arra nincs esély.

Miért hagyna el vagy csalna meg? Ez minden nőnél alaptulajdonság vagy mire gondolsz?

És mire megyek vele ha ledobok egy kis súlyt? Jóképű leszek tőle? 185 cm-re növök tőle? Nem hinném.

De költök a nőre, csak azt nem akarom, hogy kizárólag a pénzemért legyen velem mert akkor az olyan mint egy prosti.

2023. ápr. 29. 10:39
 57/236 anonim ***** válasza:
100%

A génjeidet és a nevelés hiányát az őseidnek köszönheted. Ez egyik sem a média és a nők "felemelésének" a hibája. Talán annyi hibát vétett a média, hogy az instán nevelődtél kizárólag, így csak az ottani p.icsákra tudsz izgalomba jönni. Anyád, apád meg bszott erről leszoktatni időben. És más emberek jogainak a tiszteletére sem tanítottak meg. De gondolom otthon is ezt láttad. Apád a basa, anyád meg a talpnyalója.

2023. ápr. 29. 10:40
 58/236 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező esküszöm, hogy te rosszabb vagy mint egy hisztis nő.
2023. ápr. 29. 10:42
 59/236 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hiszti még Balaton szintü nedvből is sivatagot csinálna
2023. ápr. 29. 10:43
 60/236 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy minek irkáltok ide? Azért nektek sincs sok életetek szombat reggel :D
2023. ápr. 29. 10:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!