Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén iszik a nők miatt, viszont a nők meg ezért leszólják akkor hogyan is jöjjön ki ebből az ördögi körből?
A hasonlat nem erről szólt, olvasd újra.
Miért lenne jobb nekem ha lemennék sétálni és csak gondolkodnék tovább? Ahelyett, hogy jól érzem magam sörözés közben és tompítom a bánatom?
Részben igaz csak. Te leszel érte felelős ha kimész az utcára és beléd csap a villám azért mert kimentél az utcára?
Nem vagyok meleg, nem érdekelnek a férfiak, ezt már elmondtam.
Miért maradnék csendben?
Nem lehet változtatni azon, hogy nem jóképűnek és nem 185 cm-nek születtem, a súly mindegy, 4 éve még 75 kg voltam és akkor se kaptam csinos nőt.
Nem a jellemem a lényeg, hanem a kinézet. Egy nőt nem érdekel a belsőérték csak ezt hazudja, ha jön egy jóképű, magas férfi annak szétnyitja a lábát ha patkánybelseje van akkor is.
Te még arra se vagy képes, hogy ékezeteket használj, mit okoskodsz?
Az is döntés kérdése, hogy átmész az úttesten. Nem saját döntésem volt, hogy nem jóképűnek szülessek.
Nem minden nő nyitja szét, vannak értelmesek is. Csak neked ez a sörtől korlátolt agyadba nem fér bele.
És mivel nem lehet rajtad ill. nem is akarsz sehogysem változtatni, így továbbra is a sör marad neked Marok Marcsával. Ennyi bébi. Pont. Ez a téma bőven ki van vesézve a következő 30 évre.
Nem a kivételek érdekelnek hanem a többség. Van olyan nő is aki csak házasságkötés után teszi szét a lábát, attól ez még irreleváns.
Akkor fogok változni ha kapok egy szép és csinos nőt.
"Nem saját döntésem volt, hogy nem jóképűnek szülessek."
Igen, ettől viszont még nem lesz nőd. Felesleges ezen kérődzeni állandóan. Senki sem fog megsajnálni csak azért, mert ronda vagy. És felizgulni sem fog rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!