Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fontosabb egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fontosabb egy nőnek a párválasztásban, ha egy férfi sikeres, miért az a mérvadó, hogy 170 centi vagy 100 kg egy férfi?

Figyelt kérdés

Születni lehet 180 centisnek csak éppen sikert elérni nem születéssel kell hanem utána , hiába 185 centi egy férfi ha árufeltöltő és semmit nem ér el.

Ennyire átmosta a nők agyát a social media, hogy nem a sikert és a tehetséget ismerik el hanem azt, hogy valaki 180 centinek születik miközben egy vesztes?

2023. ápr. 7. 08:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

De miért nem tudsz normálisan írni? Értem én, hogy külföldön mosogatsz, de ha magyar oldalra írsz akkor nehezedre esik kitenni az ékezetet?

Csak prostik vannak ott. Szoktam nézegetni és sok lányt látok aki "luxus" bevételt jelöl meg miközben a rosszlanyokon hirdet.

2023. ápr. 7. 10:22
 32/63 A kérdező kommentje:

Ez rossz példa. Ez a két dolog nem összehasonlítható.

2023. ápr. 7. 10:23
 33/63 anonim ***** válasza:
100%
Miért az ékezetekre reagálsz, és nem a többire, te erre vered magad, hogy gyári melósként legalább az ékezeteket tudod használni? A soron biztos te vagy emiatt a fszagyerek XD
2023. ápr. 7. 10:30
 34/63 A kérdező kommentje:

Nem gyárban dolgozom, se nem vagyok "melós" vagy soron dolgozó rabszolga.

Ennél picit feljebb vagyok.

2023. ápr. 7. 10:32
 35/63 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy vagy.
2023. ápr. 7. 10:35
 36/63 anonim ***** válasza:
88%

#32 dehogynem összehasonlítható. El akarsz érni valamit, amire a jelenlegi körülményeiddel nincs esélyed. Ahogy az alkalmazott is. Ahogy neked van elvárásod felé, egy nőnek is van feléd. Nyilván egy másik rossz pozícióra lenne esélye az alkalmazottnak ahogy neked is olyan nőre, aki nem felel meg.

Szóval de, elég jó példa. A szociális státusz kiépítése is pontosan ugyanolyan melós, mint a szakmai. Nyilván más szempontok, követelmények vannak, de a párhuzam ott van, ahogy kb bármi másban az életben. Ha változást akarsz az életedben, tenned kell érte, mert nem fog a világ alkalmazkodni hozzád csak azért, mert te ilyen vagy olyan sikert akarsz. A világ működik a maga módján, te pedig vagy beletanulsz ebbe, és meglovagolod a hullámot, vagy csapkodva kapálózol levegőért, amíg megfulladsz.

2023. ápr. 7. 10:40
 37/63 anonim ***** válasza:
91%

Miért nem fontosabb egy nőnek a párválasztásban, ha egy férfi sikeres, miért az a mérvadó, hogy 170 centi vagy 100 kg egy férfi?

Mert nem a sikereidre izgul fel szexuálisan, hanem arra amit lát.

2023. ápr. 7. 10:43
 38/63 anonim ***** válasza:
79%

Miért válaszoltok neki?

Nem kéne már senkinek sem reagálni rá, az adminok meg száműzhetnék végleg, nem erre van a gyakori.

Hazudozik folyamatosan, rossz külsővel és belsővel rendelkezik, itt fog sírni még évekig.

2023. ápr. 7. 11:06
 39/63 A kérdező kommentje:

Sikeres és pénzes vagyok ez legyen elég egy nőnek aki nem sikeres és pár 100 ezret keres.

De az viszont kell a nőnek, hogy legyen szép ház, autó alá, nyaralás , stb.. ezt a kukásautón álló 185 centis férfi hogyan teremti meg?

Nem erre való? Kérdéseket teszek fel, erre való. Inkább arra nem való, hogy te ilyeneket írj be ide. Válaszolni kell a kérdésre, ha nem tudsz akkor meg továbblépni.

2023. ápr. 7. 11:15
 40/63 anonim ***** válasza:
89%

Shrek én nehezen hiszem el h te tényleg olyan okos és sikeres vagy mint amilyenek beállítod magad ha ez valóban így lemne nem válaszolnál mindenre úgy hogy

"Hát de nekem átlagon felüli eszem és vagyonom van."

2023. ápr. 7. 11:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!