Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fontosabb egy nőnek a párválasztásban, ha egy férfi sikeres, miért az a mérvadó, hogy 170 centi vagy 100 kg egy férfi?
Születni lehet 180 centisnek csak éppen sikert elérni nem születéssel kell hanem utána , hiába 185 centi egy férfi ha árufeltöltő és semmit nem ér el.
Ennyire átmosta a nők agyát a social media, hogy nem a sikert és a tehetséget ismerik el hanem azt, hogy valaki 180 centinek születik miközben egy vesztes?
"Sikeres és pénzes vagyok ez legyen elég egy nőnek aki nem sikeres és pár 100 ezret keres."
Ezt nem te döntöd el. Ahogy írtam, más embereket, az igényeiket, és a világot nem tudod befolyásolni. Csak magadat. A tapasztalataid alapján pedig le tudod vonni a következtetést, hogy tényleg nem elég, és nem is lesz az, hiszen soha nem volt még sikered. Se a pénzed előtt, se a pénzed után, tehát nem ez volt a probléma forrása.
Fontos, hogy sikeres legyen, de az is minimum annyira, hogy 185-190cm magas legyen, mert a 170 k*rva alacsony…bocs, te kérdezted.
Számomra totál nem férfias, sőt taszító, arról meg már ne is beszéljünk, hogy az alacsony pasiknak hányszor van undorítóan nagy fejük, nagy felsőtestük, és kis csökevény, rövid lábuk.
Nem tudok ilyenekhez vonzódni, sajnálom.
Sikertelenekhez sem. Mindkettő fontos tényező és nem adom lejjebb.
Ja, és a saját ízlésemnek akarok megfelelni, nem a társadalomnak meg a haveroknak. Az a ti stílusotok.
12# vagyok és a 15#ben nekem címzettekhez válaszolnék.
“ Egy 155 centis nőnek miért is nem nagy egy 170 centis férfi?”
Mert neki a 190magas pali tetszik.
“A másik meg, hogy kettőbehajtom a 190 centis férfit ha nem képzett.. nem a magasságtól lesz erős és kemény egy férfi.”
Ez logikailag így van. De a nők ösztönei nem így működnek.
Az ősztőn világban ne keressd a mai realitások logikáját. Amikor a kardfogú tigris elvitt akkor mindenkinek a 190magas hapi kellet.
Nem szeretek házban élni, lakásban annál inkább. Már gyerekként is utáltam a kerttel vesződni. Megváltás volt egy kis lakásba költözni, amiben alig kell valamit csinálni. Ha virágokra vágyom veszek egy kaktuszt vagy kisétálok a parkba. Az autó sem kell. Én nem vezetek, a bkv meg elvisz mindenhova. Ahova nem, oda a Bolt vagy a Greengo igen. A nyaraláshoz meg nem kell sok pénz.
Viszont a jó szexnek nincs alternatívája. A rossz szex ugyanis nem az. Akkor már inkább ne legyen egyáltalán. Márpedig ha nem vonzódom valakihez, akkor annak rossz szex lesz a vége. Brr.
"Sikeres és pénzes vagyok ez legyen elég egy nőnek aki nem sikeres és pár 100 ezret keres."
Majd eldöntöm, mi elég nekem. És nem vagyok sem sikertelen, sem pár százezret kereső. Dagi pasi meg nem kell, vékony nő vagyok. És olyan lelkivilágú pasi, mint te, meg végképp soha nem kell.
De volt sikerem, átlagember feletti. Az, hogy a nőknél nem volt mert nem egy 185 centis Brad Pitt-nek születtem az nem az én hibám.
Aki úgy születik, hogy jól néz ki és emiatt van sikere, az nem igazi siker.
Az igazi siker az enyém amit én értem el a karriremben.
Lakásban nem mindegy, hogy egy 30m2-es panel vagy egy 100 m2-es lakás 20 m-2es terasszal szép kilátással.
Nekem sem kellesz, szép és csinos nőket keresek.
45. “ Dagi pasi meg nem kell, vékony” Ezen az oldalon számtalanszor kaptam meg. Hogy attól hogy 185cm magasan és ~85 kilós vagyok, fogjam be a pofámat. És tessék a 160magas és 160kgos nők iránt érdeklödnőm. Adjam alább! Vegyem tudomásul hogy nem lesz instacica csajom.
Hogy merek én velem egy kaliberű nőről álmodni.
Na most akkor hogy is van ez? A pasik adják alább. A nő meg akkor és abban válogat amiben csak akar?
Nem szabad alább adni. Inkább legyen egyedül az ember és járjon szép és csinos prostikhoz.
Nem hinném.
Az, hogy egy WC takarító 185 centisnek meg jóképűnek születik az nem a siker mércéje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!