Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fontosabb egy nőnek a párválasztásban, ha egy férfi sikeres, miért az a mérvadó, hogy 170 centi vagy 100 kg egy férfi?
Születni lehet 180 centisnek csak éppen sikert elérni nem születéssel kell hanem utána , hiába 185 centi egy férfi ha árufeltöltő és semmit nem ér el.
Ennyire átmosta a nők agyát a social media, hogy nem a sikert és a tehetséget ismerik el hanem azt, hogy valaki 180 centinek születik miközben egy vesztes?
Nincs kulfoldi billentyuzetem es jobban elek, mint te, csak nincs kedvem az ekezetekkel bajlodni tableten :*
Annyira le vagy maradva amugy. Ma mar nem kell a noknek hazat venni, nekem van sajatom, eddig nem talalkoztam olyan pasival, aki tobbet tudott volna adni nekem anyagi ertelemben, mint amit en is meg tudok adni magamnak. Ugyhogy nekem boven megfelel, ha jol nez ki es ertelmes.
9. "Persze, tök mindegy, hogy egy 1,5 szobás panelben hajtod le a fejed vagy egy szép családiházban , van benne ágy, ugyanaz, nem?"
Te amúgy hol élsz? Aki manapság a nulláról képes összerakni egy vidéki 30 millió forintos vagy egy pesti 40-50 millió forintos panellakás árát, az minden, csak nem sikertelen.
"Azert mert a tarsadalmunk felszines"
Shreknek lehetne nője, de mivel kicsit sem felszínes, neki csak az insta cicák jöhetnek szóba.
Miért kell ezt mindig felhozni? És igen, ha 200 ezret dobok be akkor máshogy alakult volna a történet, ebben biztos vagyok.
Ezek szerint magyar billentyűzeten vagy ennyire igénytelen, hogy így írsz? Ez elég szomorú. Az lehet, hogy élményszinten jobban élsz mint én, de karrier és pénz szempontjából biztosan nem.
Egy 155 centis nőnek miért is nem nagy egy 170 centis férfi?
A másik meg, hogy kettőbehajtom a 190 centis férfit ha nem képzett.. nem a magasságtól lesz erős és kemény egy férfi.
Albérlet/öröklés.
Szép és csinos, nem insta cica.
Hallottam én már ezt, hogy szép és csinosnak tartja magát valaki miközben nem az. Majd azt én eldönteném.
Igen, átlagfeletti sikerrel rendelkezem már 31 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!