Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fontosabb egy nőnek a párválasztásban, ha egy férfi sikeres, miért az a mérvadó, hogy 170 centi vagy 100 kg egy férfi?
Születni lehet 180 centisnek csak éppen sikert elérni nem születéssel kell hanem utána , hiába 185 centi egy férfi ha árufeltöltő és semmit nem ér el.
Ennyire átmosta a nők agyát a social media, hogy nem a sikert és a tehetséget ismerik el hanem azt, hogy valaki 180 centinek születik miközben egy vesztes?
Amúgy tényleg, miért kell ezt mindig felhozni? Milyen új választ vársz a sokadik ugyanolyan kérdésre?
170/100
2 Milla
kettéhajtás
erős vázizomzat
nagy német autó
vezető beosztás
sok-sok sör
fincsi rendelt kaja
régen sok prosti
nulla empátia
mérhetetlen arrogancia
teljes magány
(kihagytam valamit?)
Ez vagy te, ennyi vagy összesen.
Nincs megoldás a bajodra.
Nem mondtam, hogy semmit nem ér. Annyit ér, hogy töltse a polcokat. Csak éppen nem egy szinten van velem.
A nők maguknak harcolják ezt ki a viselkedésükkel.
De van megoldás egy szép és csinos barátnő.
Láthatóan nem itt fogod megtalálni. A hozzá vezető utat sem.
Itt miben reménykedsz még?
Majd maximum akkor adok le súlyt ha már kaptam nőt. Előre nem fogom sanyargatni magam.
#27 kezdődnek megint ugyanazok a körök...
Shrek, mindenfelé rossz szándék nélkül, de ha eddig, ebben a helyzetben, ezzel a viselkedéssel, ezzel a külsővel nem sikerült még csak azt sem elérned, hogy egy számodra megfelelő nő szóbaálljon veled, miért hiszed azt, hogy ez változni fog? És miért véded foggal körömmel azokat az aspektusait az életednek, személyednek, amik ebben megakadályoznak? Ha egy alkalmazottad feljebb akar lépni, de nem hajlandó tanulni, se többet dolgozni, se semmilyen téren bizonyítani, max annyit mond, hogy neki jól működő, stabil családja van, te megadnád neki az előléptetést? És ha azt mondja, hogy majd ha megkapta a magasabb pozit, majd akkor esetleg tanul, és/vagy túlórázik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!