Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nézegettem egy társkeresőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézegettem egy társkeresőt passzióból. Nem értem, hogy 50 körüli, több gyerekes, akár duci nőknek is miért vannak irreális elvárásai a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés
Nem örülni kellene, hogy egyáltalán még valaki szóba áll velük és megadja az esélyt, hogy ne egyedül öregedjenek meg? Legyen sportos, vékony? 50-60 éves férfi mikor sportos, meg vékony Magyarországon?

2023. márc. 18. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
91%
Persze-persze, annyira imádod a nyilvánvalóan nem létező gyönyörű kamu feleséged, hogy közben puszta "passzióból" (hogyne..) társkeresőzöl és vergődsz itt már hetedik oldal óta idegen nők elvárásain...:D Oké.
2023. márc. 19. 20:14
 72/76 anonim ***** válasza:
83%
Köszi a privit, de ha te nős vagy, akkor miért is írogatsz nőknek társkeresőn?
2023. márc. 19. 23:39
 73/76 anonim ***** válasza:
90%
Baromi egyszerű: nem kell passzióból társkeresőn idegen nőket nézegetni, keres másik hobbit!
2023. márc. 20. 09:57
 74/76 A kérdező kommentje:
Senkinek nem írtam privit.
2023. márc. 20. 15:59
 75/76 anonim ***** válasza:
62%
Ezt Balazska irta ki, megint egy ujabb szemelyiseg. Eleg jol fel lehet ismerni a valaszairol. Lebukott megint.
2023. márc. 21. 02:17
 76/76 anonim ***** válasza:
Imádom ezt a sok gyk-barmot, akik itt ajvékolnak egy kérdés miatt! Ennyi hülyét egy helyen... 🤣🤣🤣
aug. 21. 00:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!