Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nézegettem egy társkeresőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézegettem egy társkeresőt passzióból. Nem értem, hogy 50 körüli, több gyerekes, akár duci nőknek is miért vannak irreális elvárásai a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés
Nem örülni kellene, hogy egyáltalán még valaki szóba áll velük és megadja az esélyt, hogy ne egyedül öregedjenek meg? Legyen sportos, vékony? 50-60 éves férfi mikor sportos, meg vékony Magyarországon?

2023. márc. 18. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Egy alkesz/hájas/tanulatlan/csóró 30-as pasit is el fog nutasítani egy tanult, igényes, jó karrierrel rendelkező 50 éves nő. És nagyon is jól teszi.
2023. márc. 19. 10:36
 42/76 A kérdező kommentje:
Továbbra sem értem, hogy egy előnytelen külsejű, idős nő miért szeretne jó megjelenésű férfit? Akár évekig keresve és nem találva? Nem kellene a magaslóról leszállni esetleg?
2023. márc. 19. 10:40
 43/76 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell ertened. Jo lathato, hogy nem ez lesz az egyetlen, ami meghaladja az agyi kapacitasodat.
2023. márc. 19. 10:54
 44/76 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

Kb. 30-an írták le előttem. Valahogy az lenne a lényeg, hogy NEM kell pasi mindenáron, mert az is tök oké, ha nincs. Idáig megvan? Nem mindenki társ / kapcsolatfüggő, az egyedüllét NEM azonos a magánnyal.

Ha ez is világos, akkor onnantól meg az van, hogy HA lenne partner, akkor olyan legyen, akire ránézni is jó, aki emellett jó kondiban van, és nemcsak a gondolkodása fiatalos, hanem a megjelenése sem leharcolt öreguras.

Szóval ha akad ilyen, az remek, és jöhet. Ha nem: akkor sem dőlnek a kardjukba, ahogy eddig sem tették.

Nem muszáj megalkuvónak lenni csak amiatt, mert különben egyedülállók maradnak, ha egyszer ez az alternativa sem rossz, pláne nem elfogadhatatlan.

Talán amiatt nehéz ezt megérteni, mert abból indulsz ki, hogy mindenki mindenáron akar maga mellé valakit, holott ez a nők esetében egyáltalán nem jelenthető ki így általánosságban. Egy nő számára általában megterhelőbb egy kapcsolat, mint egy férfi számára.

A házas, gyermekes nők élettartama statisztikailag szignifikánsan rövidebb, mint az egyedülállóké, pláne a gyermekteleneké.

Míg egy házas férfi várható élettartama szignifikansan hosszabb, mint egy agglegényé.

Durva, nem?

Akkor most gondold át ennek tudatában is: miért akarna egy önálló, független nő MINDENÁRON egy (bármilyen) férfit maga mellé?

És miért ne akarhatna olyat, amilyet elkepzelt, ha ennek hiányában is él tovább boldogan, tehát rosszabb nem lesz neki egyedül a továbbiakban sem, ellenben ha olyan társra akad, amilyet szeretne, akkor jobb lehet?

2023. márc. 19. 11:00
 45/76 anonim ***** válasza:
85%

"Továbbra sem értem, hogy egy előnytelen külsejű, idős nő miért szeretne jó megjelenésű férfit? A"

Amiért Mucuka az előnytelen külsejű, idős papikák csinos nőt akarnak. És nem hogy csak csinosat, de legyen lányuk korabeli is. Na ez az, ami szánalmas.

2023. márc. 19. 11:09
 46/76 A kérdező kommentje:

44-es,ez amit írsz, inkább a savanyú szőlő esete😂. Ja, nem kell a férfi, de azért évekig hirdeti magát, a kövér, csúnya, lelakott, többgyerekes nő, várva a sportos 50-es, sebész professzort😂.

Ez a hét vicce!

2023. márc. 19. 11:34
 47/76 anonim ***** válasza:
25%

"Továbbra sem értem, hogy egy előnytelen külsejű, idős nő miért szeretne jó megjelenésű férfit? Akár évekig keresve és nem találva? Nem kellene a magaslóról leszállni esetleg?"

Sok ember nem akarja tudomásul venni az igazságot, ráadásul ha ez csak annyiba kerül, hogy tovább hirdeti magát, akkor miért ne. És éveken át élhet abban a hitben, hogy ő amúgy érne ennyit, csak még nem jelentkezett senki.

2023. márc. 19. 11:39
 48/76 anonim ***** válasza:
100%

OK, akkor most már - elvileg - érted, csak nem értesz vele egyet. Ez így mindjárt más.

Sokféle igazság van, abszolút igazság nincs (ez az állítás sem az), mindenkinek a saját szubjektív valósága és elképzelései, tapasztalatai alapján lesz egy megélése és egy elvárása valamiről. Neked az, amiről írsz.

Nekik az, amiről mi írunk.

Nem kell, hogy meggyőzzük egymást a saját igazunkról, el is lehet fogadni, hogy valamiről a másik máshogy gondolkodik, és jól van ez így mindaddig, amíg ezzel másokat nem bánt, sért és önmagára sem veszélyes...

2023. márc. 19. 11:49
 49/76 A kérdező kommentje:

47-es,ezt már inkább eltudom fogadni, ebben van logika.

Szerintem inkább a fiatalkori berögződések élnek a kövér, megcsúnyult 50-es nőkben, amikor a fiatalságuk miatt válogatták a férfiakat. Csak ezek az idők elmúltak és ezt nehéz belátni.

2023. márc. 19. 11:50
 50/76 anonim ***** válasza:
87%

Azért az is egy nívó, ahogy az utolsó hsz-edben (is) gúnyolódsz. És még nekünk savanyú a szőlő...hát ezzel bebizonyítottad. 😆

Eddig nem személyeskedtem, de ha muszáj a te szinteden bwfejeznem, akkor hadd írjam le, hogy a legszánalmasabb az egész diskurzusban te voltál, és ezzel meg is koronáztad a hisztis, sértett kiskakast a laposka szemétdombján. Hadd gratuláljak hozzá. 🤭

2023. márc. 19. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!