Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézegettem egy társkeresőt passzióból. Nem értem, hogy
50 körüli, több gyerekes, akár duci nőknek is miért
vannak irreális elvárásai a férfiakkal szemben?
A reklám bannerek nem véletlenül jelennek meg, azok személyre szabottak a böngészési elözményeid, és az érdeklödési köröd alapján.
2023. márc. 18. 17:57
22/76 A kérdező kommentje:
21-es, melléfogtál, mert a böngészőm nem jegyzi meg az előzményeket és törli a cookie-kat is.
Én nem foglalkoznék ezzel a helyedben, elvégre mindenki olyan társat képzel el magának amilyet akar.
Ha a 60 éves Erzsike néni, 30 éves srácot akar, hát váljék egészségére. Aztán vagy összejön neki, vagy nem.
Engem abszolút nem izgat. 😅
De ha ebből indulunk ki, sok 50-es pasi is úgy gondolja magáról válás után, hogy ő van annyira jó pasi még hogy megérdemli a 18 éves barátnőt.
Csak érdekelne, az mivel másabb?
2023. márc. 18. 18:06
24/76 A kérdező kommentje:
23-as, nem erről van szó. A saját korosztályukban, tehát az 50-60 éves férfiak között keresnek vékony, sportos hapsit. Ezt nem értem amúgy. Ebben a korosztályban a megfigyeléseim szerint az alkeszok szoktak soványak lennei😂
Mutass már meg egy ilyen hirdetést kérlek
2023. márc. 18. 18:14
Azt nem érted férfiként, hogy egy nőnek 50 felett egyedül maradni inkább áldás, mint átok. Gyereke már nem kicsi, vagy már nem is lehet. Dolgozni dolgozik, de közel a nyugdíj is. Tehát anyagilag eltartja magát. Főz, mos, takarít magára kisujjból. Ha megbetegedne akkor sem számíthatna arra, hogy majd a párja fogja ápolni, ahogy a férfiak többsége nem vállal ilyen feladatot. Tehát miért is jó a nőnek, ha összejön egy férfival, akihez alkalmazkodnia kell, adott esetben kimosni a gatyáját, adott esetben ápolni? Miért is jó ez a nőnek? Nem jó. Ez a férfiaknak jó, akik egyedül maradva elanyátlanodnak és sok esetben leépülnek. De azok a nők a társkeresőn úgy vannak vele, ha találnak egy jó pasit, akivel szórakoztató az együttlét, akkor hajlandóak leállni vele. De ehhez tényleg az kell, hogy megérje. Egy csúnya, kopaszodó, pocakos hapsi, aki talán még rá is telepszik a nőre öregkorában nem éri meg.
2023. márc. 18. 18:18
A sovány nem ugyanaz, mint a sportosan vékony. Gondolom valami vén dagadék vagy, azért zavarnak ennyire a sportos férfiak. Egyáltalán nem kirívó, hogy egy férfi 50 felett is ad magára.
2023. márc. 18. 18:19
"Ebben a korosztályban a megfigyeléseim szerint az alkeszok szoktak soványak lennei😂"
Ez azért messze nem igaz.
2023. márc. 18. 18:24
26os nagyon igazat szol. Barmi gond lenne, munkanelkuliseg, betegseg, 1000% hogy a pasas lelepne, sot meg ki is hasznalna anyagilag. Forditott esetben a nok beleallnak es gondozzak a ferfit, eron felul, maguk karara. Raadasul az ennyi eveseknek meg ott vannak a lepukkant 70-80 eves szuleik, meg azt is gondozza elotte! Na ezert nem. 40 vagyok, elvalt, de eleg volt. Senkivel nem jonnek ossze mar.tiszta buko.
2023. márc. 18. 18:27
és miért zavar téged, hogy ki kit keres?
Ahogy valaki írta, majd akkor nyígjál, ha idejönnek tombolni az 50-es mamák, hogy de nekik igenis jár a csinos, fiatal pasi, és idejönnek osztani az észt, hogy a fiatal jópasikat újra kéne osztani.
De mivel erről szó sincs, megint csak egy újabb hímnemű hisztizik, mint mindig.
2023. márc. 18. 18:28
Kapcsolódó kérdések: