Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézegettem egy társkeresőt passzióból. Nem értem, hogy 50 körüli, több gyerekes, akár duci nőknek is miért vannak irreális elvárásai a férfiakkal szemben?
A kérdésedben még "50 körüli, több gyerekes, akár duci nő" szerepelt, ebből mostanra "kövér, csúnya, lelakott, többgyerekes nő" lett, az elvárásoknál is hasonló változás következett be:a "sportos, vékony" helyett már "sportos 50-es, sebész professzor" szerepel. Egyre tágítod a szakadékot, miért is?
Én magam nem keresek társat, nem hogy társkeresőn, a magánéletben sem, de alapvetően a - módosítások előtt - körvonalazott csoportba tartozom, így úgy gondolom, releváns a válaszom.
48 éves vagyok, özvegy, egy tizenéves gyerekkel. Kutatóorvosként dolgozom, magam is sportos és vékony vagyok, jó anyagi helyzetben. De ami ezeknél sokkal fontosabb: közel 20 évig éltem egy boldog házasságban, aminek az emlékét eszem ágában sincs megcsúfolni azzal, hogy örüljek annak, hogy "egyáltalán még valaki szóba áll velem és megadja az esélyt, hogy ne egyedül öregedjek meg". Nem gondolom, hogy irreális elvárás lenne, ha magamhoz hasonló társat szeretnék, vagy semmilyet. A magány sokkal kevésbé nyomasztó alternatíva, mint hogy valaki a pénzemért legyen velem, vagy annak a reményében, hogy így lehetőséget kap a rendszeres szexuális életre, vagy kiszolgálom öreg napjaiban. A férjem halála óta megtanultam egyedül (a lányommal) is teljes életet élni, az életminőségemen eszem ágában sincs rontani, olyannak kitenni magam, ami azt sugallja, hogy B-terv vagyok, még annyira sem.
"44-es,ez amit írsz, inkább a savanyú szőlő esete😂"
Nem éppen, inkább a hányinger esete, amikor (nem társkeresőkön, van párom), betalálnak ezek a idős bácsik, és komolyan azt hiszik, hogy bármi esélyük is lenne.
Ötvenes nővel bezélgetésem egy társkeresőn.
Családi állapota hajadon.
Én házas vagyok 60 éves és dobbantanék.
Nem vagyok csóró. A közös lakáson kívül van sajátom, de amíg nem találok valakit nem válok. Persze utánna sem mivel nem fogok újra házasodni.
Azt vettem észre ezeknek a nőknek semmi nem jó. Az elvált családi állapot bejelölése sem. A kamufotó sem. Nem váletlenül magányosak. Keresik a tökéletes partit. Ráírhatok 3 gyerekes ronda nőre, akit soha nem piszkálnék meg annak sem.
Egy példa párbeszéd a fenntebb említett ötvenes hajadonnal:
-------------------
Összefuthatnánk
péntek 07:08
Köszi a bizalmat. Mibôl gondolod, hogy jó lenne?
péntek 12:38
HR-es kérdés:
Miért akar nálunk dolgozni?
Akar a RosszEb, de nem akarok éhen-fagyni mint a németek
péntek 12:41
Nem dolgozom. Nem akarok éhen-fagyni. Koszt, kvártéj, melegség...
péntek 17:11
Hát ennél komolyabb motiváció szükséges ahhoz, hogy beleférjen az idômbe bárki…
szombat 01:53
Küldenél egy számodra elfogadható motivációs levelet?
szombat 01:56
szombat 09:34
Úgy kezdodne, hogy független jó fej pasi keresi társát…
szombat 14:34
Így nem kezdodhet... Az elekromos vízkomentesítot, mosódiót, rákellenes csodaszereket,.... is el lehet adni.
szombat 17:24
Biztos. De ha én nem azt vennék akkor nekem nehéz.
szombat 18:16
Milyen a felhozatal "független jó fej pasi" -ból?
szombat 18:32
Gyalázatos ??
szombat 18:41
Akkor teoretikusan van esélyem a piacon
szombat 18:42
Persze empirikusan ezt nem sikerült bizonyítanom
szombat 19:19
Miután nem vagy független így ez eléggé teoretikus ??????
01:20
"Férfi és no. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a ketto mást akar - a férfi not - a no férfit."
08:52
No látod ezért kérdeztem miért
lenne jó 5let találkoznunk… Nekem túl házas vagy ??
09:41
Szerdán délelott elmegyek a Széchenyi fürdobe.
11:05
Jól teszed. Ott biztos találkozol valakivel ??
11:31
55
Átlagos magányos nő.
Vajon miért szingli?
Ezekkel vannak teli a társkeresők. Akarsz tőlük valamit?
Én azt nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy ezek a nők tudatosan csúnyák. Mármint, hogy tisztában vannak vele.
Én látom, ha valaki csúnya és nincs stílusa, de azt is látom, hogy milyen büszke, amikor a farmernadrágjának gombjára ráhúzza a sötétzöld pólójának az alját. És azt is látom, hogy milyen büszke. Mindemellett a haja copfba fogva lóg a hátán, a zöld felsője meg annyira feszes, hogy engedi láttatni a pocakját és a hurkáit. És még büszkébb, amikor felveszi a fehér cipőjét. Közben pedig lenézi az elegánsan öltözködő, csinos nőket.
Ezek a nők nincsenek ezzel tisztában. De miért is lennének? Oké, nem udvaroltak neki élete során sokan, de voltak és vannak férfiak, akik beszélgetnek velük, van egy férjük, aki elkísérte őket 20 éven át, felnevelt velük két gyereket. Tehát volt aki szerette őket, kényelmes ruhákba jártak és büszkék rá, hogy ők mindezt smink nélkül is elérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!