Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nézegettem egy társkeresőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézegettem egy társkeresőt passzióból. Nem értem, hogy 50 körüli, több gyerekes, akár duci nőknek is miért vannak irreális elvárásai a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés
Nem örülni kellene, hogy egyáltalán még valaki szóba áll velük és megadja az esélyt, hogy ne egyedül öregedjenek meg? Legyen sportos, vékony? 50-60 éves férfi mikor sportos, meg vékony Magyarországon?

2023. márc. 18. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:

Gondolom főleg nők válaszonak ide, talán érintettek is😂, ezért nem keresek logikát a válaszokban.

Az öreg, dagi, csúnya nők próbálnak évekig sportos, fiatalos, vékony férfit találni. Gondolom élnek még bennük a fiatalkori reflexeik, amikor még könyedén szedtek fel férfiakat, csak épp az a hajó már elment és ezt nehéz belátni.

2023. márc. 18. 18:44
 32/76 anonim ***** válasza:
93%

A vékony sportos pasik meghúzzák azokat is és közben le se nézik öket, hogy örülj hogy szóba állnak veled, hanem azt mondják nekik hogy istennő vagy.

Kapósak ezek is.

2023. márc. 18. 18:57
 33/76 anonim ***** válasza:
89%

Kérdez valamit, majd amikor a "célcsoport" feltételezett tagjai válaszolnak értelmesen, logikusan levezetve az ok-okozati összefüggéseket, kacarászik és feladja az értelmezest (amit remélhetőleg meg sem próbált, mert ha igen, és nem sikerült, akkor nemcsak a fizikai, de a kognitíc kondija is erősen leágazóban van a kérdezőnek).

Tanulságos volt ezt az ívet látni.

2023. márc. 18. 18:58
 34/76 anonim ***** válasza:
26%
*kognitív
2023. márc. 18. 18:58
 35/76 anonim ***** válasza:
84%

Pusztuljatok már a pitsába, kérdező.

Ha egy nő saját korosztályában keres partnert, akkor fel vagytok háborodva, hogy meri ezt megtenni, míg ti a lányatok korabeli nőkre hajtásotok rendben van. A nagy lófszt.

Mi van, félre akarsz dugni, és olyan ronda és kövér vagy, hogy nem kellesz az a korosztályodnak sem? :D

2023. márc. 18. 19:01
 36/76 anonim ***** válasza:
88%

50 kozeli vagyok a gyerekek nagyok es telt is vagyok.

Valahogy megis betalalnak a 35-45 eves pasik....

Fene se erti.

Minden esetre en nem hagyomanyos komoly kapcsolatot keresek. Olyan ferfit aki oda van ertem de nem telepedik ram. Nem kell a gatyajat mosni sem kiszolgalni. Ellenben kellemesen udvarias kedves humoros. Nekem tetszo. Lehet vele jokat szexelni kirandulni utazni es nem gaz bemutatni a baratoknak.

Nekem egy param van az a kopaszsag. Legyen haja!

2023. márc. 18. 19:14
 37/76 anonim ***** válasza:
84%
A kérdező feltehetően senkinek sem kéne, és most itt éli ki magát..anonim oldalon nagy a szája, amúgy meg kb ekkora 🤏😂
2023. márc. 18. 19:14
 38/76 anonim ***** válasza:
100%
Egy 50 éves nőnek már felnőtt gyerekei vannak, tehát nem tudom, hogy ez miért releváns.
2023. márc. 18. 20:59
 39/76 anonim ***** válasza:
100%

Mer az ilyen pasik mit akatnak? Meg még fiatal is legyen.

Amúgy meg nem értettem sosem minek mással foglalkozni.

2023. márc. 18. 22:44
 40/76 anonim ***** válasza:
93%
"50 körüli, több gyerekes, akár duci nőknek" lefordítom: a stílusból ítélve a kérdező a 170/110 kilós 31 éves Shrek, aki bepróbálkozott egy 47 éves, Salma Hayek típusú topmenedzsernél, akinek van két huszonéves gyereke, és el lett hajtva a p.ba, jogosan. :D
2023. márc. 19. 06:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!