Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nézegettem egy társkeresőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézegettem egy társkeresőt passzióból. Nem értem, hogy 50 körüli, több gyerekes, akár duci nőknek is miért vannak irreális elvárásai a férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés
Nem örülni kellene, hogy egyáltalán még valaki szóba áll velük és megadja az esélyt, hogy ne egyedül öregedjenek meg? Legyen sportos, vékony? 50-60 éves férfi mikor sportos, meg vékony Magyarországon?

2023. márc. 18. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
83%
56# gondolom azért, mert jobb opció valakinek szinglinek lenni, mint gyógyfürdökbe mászkálni kanos, pohos, házas vénemberekkel. Az, hogy szingli valaki, nem azt jelenti, hogy egyben magányos is, aki meg magányos, annak sem kell leállnia semmiféle selejttel, aki semmiféle pluszt nem hoz az életébe, csak elvesz belöle. Apukám 56 évesen maradt özvegyen, amikor meghalt anyum, de nem ilyen hányinger stílusban ismerkedett, netes oldalakról is sok randija volt. Mondjuk edzett, sportos, vonzó, nem ilyen kopaszodó pocakos tohonya, aki házicselédet keresett.
2023. márc. 19. 17:14
 62/76 anonim ***** válasza:
91%

" de amíg nem találok valakit nem válok."

Ez most komoly? Házas vagy és a feleségeddel élsz? Így ismerkedsz, hogy MAJD elválsz és MAJD elköltözöl?

És még csodálkozol, hogy offolnak a nők? Nagy az Isten állatkerje :D

2023. márc. 19. 18:49
 63/76 anonim ***** válasza:
80%
Ez van, amikor egy ronda, idős pasi nem képes megemészteni a helyzetét, és a csúnyaaa nőkre puffog :D
2023. márc. 19. 18:51
 64/76 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy hiába próbálják az itteni nők megvédeni a szegényház becsületét, hogy nem kell nekik férfi, mikor évekig hirdetik magukat, mégsem jön a princ.

El kellene fogadni, hogy egy 50 körüli nő, már a granma kategória, hiába ácsingózik jó megjelenésű úriemberre, mikor azok nála 20 évvel fiatalabb nőknek udvarolnak, több-kevesebb sikerrel.

Ezek figyelembe vételével nem kellene évekig reménykedni.....

2023. márc. 19. 19:06
 65/76 anonim ***** válasza:
75%

Ebben az a szánalmas, hogy ti azért nézegetitek ezeket a nőket, mert "örülni kellene, hogy egyáltalán még valaki szóba áll velük", és nem hogy nem örül neked, hanem elhajt a p.csába.

Tanulság: náluk is esélytelen vagy, kicsit add lejjebb az igényeidet. 😂😂😂

2023. márc. 19. 19:12
 66/76 anonim ***** válasza:
83%

A kérdező ugyanazt fújja, agyatlan, rosszindulatú, és arra veri, ha másokat hergelhet.

Mélyen megvetlek, szánlak, gondolom a szüleid sem törődtek veled, azért váltál ilyenné.

Sohasem fogom megérteni ezt. Szerencsére.

2023. márc. 19. 19:17
 67/76 anonim ***** válasza:
73%
66# A kérdezõ egy 31 éves, 110 kilós alkoholista, akinek sosem volt párkapcsolata, meg nem is lesz. Senkinek sem kell, és ezért egy frusztrált incelke.
2023. márc. 19. 19:36
 68/76 anonim ***** válasza:
91%
Azért kérdező, alapvetően az a bajod ugye, hogy még az ilyen 50 éves nők se szállítják le az igényeiket a te szintedre? Eltaláltam?
2023. márc. 19. 19:42
 69/76 A kérdező kommentje:

Csak ismételni tudom magam😂, nős férfi vagyok és imádom a gyönyörű feleségem. Nem kellene nekem ilyen öreg nő, van már egy anyám😂.

Bár szerintem ők kapva kapnának a fiatal testemen!

2023. márc. 19. 20:00
 70/76 anonim ***** válasza:
79%
Te egy 90 éves nõnek sem kellenél Shrek a 110 kilóddal meg az alkoholizmusoddal, tõrõdj bele. Egy csóró, alacsony, kórosan elhízott alkesz vagy, aki magányosan fogja leélni a nyomorult életét.
2023. márc. 19. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!