Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A netes társkeresőkön csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A netes társkeresőkön csak az irreális igényű, beképzelt nők vannak?

Figyelt kérdés

Mivel férfitöbblet van, egy normális nő a való életben is talál magának párt a környezetéből. Ha nem, akkor nagyon válogatós, és sokat képzel magáról?

Ráadásul a nőket mindig körülugrálják, mindig van, aki csapja nekik a szelet az életben, szóval aki nem talál magának párt, akkor annak valami extra igényei vannak, és ezért megy fel társkeresőre?

Ahol folytatja ezt a nézetét, és így ott is extrém mód válogat olyan alapon, Hogy neki a legjobb jár?

Ezért nem válaszolnak a netes társkeresőn a nők a normál átlagos férfiaknak?

2020. szept. 15. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Igen.
2020. szept. 15. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Épeszű férfi nem is szívatja magát a társkeresőkön lévő nőkkel.
2020. szept. 15. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Van sok kevésbé nőies lány is. Engem egy darabig üldözött egy két profilról.
2020. szept. 15. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy inkább te keresgélsz egy irreális körben? Ha kikent-kifent plázacicát szeretnél, mint a legtöbb férfi, ne lepődj meg, ha nem te kellesz neki.

Folyton azt olvasni, hogy a nőknek vannak irreális elvárásai, de szerintem ez ugyanúgy igaz a férfiakra is. Nekik is legjobb kell, csak többet panaszkodtok, mert nem kaphatjátok meg.

Pl. facebook társkereső csoportban is folyton megy a panasz, mert miért nincsenek igazi nők ott, akik tényleg társat keresnek, csak a likevadászok. Erre látom, hogy hasvillantós, agyonsminkelt tinilányka, aki k@pd be jelzést mutatva pózol és még ki is írja, hogy annak küldi, aki nem like-olja, egy rakás csupa udvarias üzenetet kap, hogy esetleg azért őket megismerné-e... Ennyit a következetességről.

Félre ne érts, nem tudom milyen nőt keresel (csupán az életben is körülrajongott nőkből gondolom, hogy azért te sem az átlagra vágysz), pusztán csak jelezném, hogy röhej, hogy csak a nőket általánosítjátok, közben a férfiak között is ugyanannyi ilyen hozzáállású van.

2020. szept. 15. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát .. én kb akárhányszor voltam fent, normális nővel még nem találkoztam. Mindegyiknek volt valami problémája. Engem leginkább ez az elraklak a fiókba effektus zavar, amikor jó volt a randi, de hát még azért hát ha megismerkedik jobbal... pedig voltam fent 7 éve is, akkor is ugyanilyenek voltak.
2020. szept. 15. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokféle nő van. Nagy része már kapcsolatban társkeresőzik szóval nincs viszketésből fakadó kényszer hogy valakivel összejöjjön. Van aki azt gondolja olyan kaliberű hapsik vannak fenn akik romantikus film hősszerelmesei lehetnének a filmvásznon . Vannak olyanok is csak azok nem keresnek hanem a felajánlásokat vizsgálják háremük frissítése alkalmával. Meg vannak az alapvetően rendes lányok akiket a barinők irányítanak (“elhiszem hogy tetszik de ez nem való hozzád, azzal meg ne röhögtesd ki magad...”
2020. szept. 15. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes nők vannak.

Pl. Rámír: "szimpatikus vagy"

Megerőltette magát sem megszólítás, sem búcsúzás, sem elérhetőség megadása.

Írok neki 3 mondatot magamról.

Visszaír: "300 kilométerre vagy." Ez már 3 szó. Fejlődött

Próbál támadni, fölénybe kerülni? Sugallja, hogy pofátlanság neki ilyen messziről írni.

Kedves stílusban válaszolok: Hétvégén ráérek szexelni veled. Jöhetsz.

Erre letilt. Ki érti a nőket?

2020. szept. 29. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!