Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
"Segítségre lett volna szükségem nőktől, de egy sem segített. "
Minek segítsenek, mikor lenézed őket, kevesebbet érőnek tekinted őket?
Ez kva hülye példa. Ujj nélkül nehezebb élni, mint egy másik ember nélkül. Ezt jól vésd be a koponyádba! A testrész megcsonkítás nincs egálban abszolút a nő nélküli élettel.
És ezt honnan veszed? Pár itteni mondatból? Nem lenne a belsőm se ilyen ha nem nyomorítottak volna meg a nők..
Nem néztem le őket amíg ők nem néztek le engem!
Hát én meg ezzel vitatkoznék, az, hogy egy ujjad nincs meg az eleinte kényelmetlen de megszokod, viszont egy életet leélni társ nélkül, úgy hogy mindenkinek van körületted az elviselhetetled és nem tartható ép ésszel
Nem tudom miről beszélsz sose írtam ilyet , hol írtam ezt mutasd már meg? Nekem nem kell instamodell , nem fogom beérni egy dagadt csúnya nővel , de instamodell szintet se várok el, átlagos nő megfelelt volna simán
A nők alakították ki bennem ezt a viselkedést az évek alatt, és utána az alkohol.
"átlagos nő megfelelt volna simán"
A gond az, hogy az ilyeneknél az átlagosnő a modell kategória. Pedig az átlagosnő bizony nem ilyen. Csak ez nem fér neked sem a mákszemnyi agyadba.
Gebedj meg egyedül. Ez a legjobb ami történhet veled. Legalább nyugton lesz tőled minden nő.
Miért vagy ennyire gonosz? Én rosszat kívántam talán neked?
"#24
Nem tudom miről beszélsz.."
Ugyanmá' haver, gondolom csak véletlen írtok akkor azonos IPről, gondolom biztos együtt laktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!