Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Mi a feláldozás abban, hogy lefekszik valakivel egy nő aztán megy tovább?
81 Te amúgy normális vagy?! Egyetlen nő teste sem szeretet meg jótékonysági szolgálat, akit bárki igénybe vehet, ha éppen ahhoz van kedve!! Arra ott vannak a prostik, de ők sem puszta kedvességből fognak veled szexelni, hanem mert fizetsz nekik. Ne nézd már a nőket ingyen prostiknak, akiknek az a dolguk, hogy az ilyen szerencsétlen alkeszokon segítsenek azzal, hogy alájuk fekszenek. A szex, szerelem kölcsönös vonzalmon alapul, ilyen téren (meg kb semmilyen más téren sem)világon semmivel nem tartozik feléd senki, pláne nem a testével! A szex egy intim dolog, ami számomra speciel csak párkapcsolaton belül, kölcsönös érzelmeken alapszik, a testem pedig jelenleg kizárólag a párom privilégiuma. Nem fogok minden jött-menttel lefeküdni, csak mert neki úgy lenne jó. Nekem is jó lenne és örülnék neki, ha valaki csak úgy hozzám vágna pl egy házat, de ez pont ugyanúgy nem fog megtörténni.
Érdekes én rengeteg nem túl előnyös külsejű férfit ismerek, akik évek óta párkapcsolat vannak, hogy lehet hogy nekik sikerült?? Az elég sok mindent megmagyaráz, hogy soha nem volt még nőd, valószínűleg mert a belsőd is undorító, amit az itteni kommentjeid elég jól tükröznek is.
"Rengeteg férfit tesznek tönkre a nők így."
Magukat teszik tönkre. Abba kéne hagyni a siránkozást.
Eddig lenézted a nőket, most taktikát váltottál, most hibáztatod őket. Inkább magadba kéne nézned, mert ott van a hiba.
Az semmiképp sem célravezető, ha iszol tovább. Így lényegesen leszűkül a kör, max annak a nőnek lesz ez elfogadható és kellesz így is, aki maga is iszik.
Tedd le, csak tönkreteszi a külsőd és belülről a szervezeted is. Semmi értelme. Ha eddig sem kellettél a nőknek, azt kéne feltárni, mi ennek az oka - de itt a tükörbe nézz, nem mindenért is a nők a hibásak! Csak őszintén! Ha külső, azon tudsz változtatni. Belsőn is lehet, és dolgozni kell azon is, viszont ahhoz lehet, szakszerű segítség kell (pszichológus). Az idő így is, úgy is megy, elihatod, vagy nekifuthatsz máshogy a problémának. Ha nem jön be, hát hátrébb se vagy. Ha iszol, csak hátrébb vagy.
Ha olyasmit teszel, ami a másiknak jó, neked meg nem, az áldozat. Ha egy nő NEM AKAR szexelni veled, nem fogja megtenni szívjóságból, mert az neki ROSSZ. A saját testünk fölötti rendelkezés nem véletlenül alapjog.
Te talán odaadnád magad egy homoszexuális férfinak puszta jótékonyságból? Na ugye.
"Mi a feláldozás abban, hogy lefekszik valakivel egy nő aztán megy tovább?"
Én vonzódom a duci, hájas popókhoz, szívesen kipróbálnám a tied. Ugye nem baj? Aztán mehetsz tovább.
Laci bá, 52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!