Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most
azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is
várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a
megoldás?
Jaj, tudod inkább kígyót simogatnék mint téged, pedig irtózom tőlük.
2023. febr. 18. 17:31
72/293 A kérdező kommentje:
Ezzel akarsz megalázni? Inkább valamit amitől rettegsz mint én akiről semmit sem tudsz?
Miért akarsz megalázni így egy férfit? Azt gondolom, hogy ez már tőletek is sok.
Az ilyen embereknek mint te nem használ a szép és kedves szó. Volt aki azt írta meg lehet szokni meg évek óta neki sincs senkije még se csúszott le erre a szintre. Őt is lehordtad. Ha azt írom ne add fel biztosan találsz majd valakit ezt sem hiszed el és csak hülyeségnek tartod. Akkor itt most mit vársz? Milyen csodára? A pszichológus akkor tud segíteni ha te magad is akarod a változást anélkül semmit nem fog érni. Kerülnek téged az emberek és kerülni is fognak mert egy energia vámpír vagy lehúzod őket a depis szintedre és ezt senki nem akarja. Bár ezt te sosem fogod megérteni sem felfogni mert szerinted te nem vagy hibás és csak a nők a hibásak. Ennyi erővel mindenki lehet hibás azt hiszed hogy csak te szenvedsz csak neked szar senki másnak. Azt hiszed nekünk nőknek nincs olyan érzésünk hogy utáljuk a pasikat nincs kedvünk élni miattuk mikor megcsalnak átvernek kihasználnak stb? Vagy mert huszadjára sem jön össze egy kapcsolat senkivel? Nem csak te kinlódsz a párkereséssel de ez már a legalja ahova te süllyedtél. Szégyelhetnéd magad. Sajnáltatod magad és mire mész vele? Nekem is volt mikor odáig voltam egy pasiért aki szart rám és elkezdtem inni de szerencsére hamar rájöttem hogy azon kívül hogy viszi a pénzt, tönkre teszi az egészségem és még rohadtul másnapos is tudok lenni az ég világon semmi érelmét nem láttam hogy folytassan azt az utat. Plusz ha az ilyesmi ki is derül alaposan lenézik az embert mert szerintem is egy alkoholista nő/férfi az undorító.
2023. febr. 18. 18:03
74/293 A kérdező kommentje:
Azért kellene olyan férfivel összejönni mint pl. én, hogy ne a megcsaláson kelljen bosszankodni..
Sosem tudhatod mikor ki fog megcsalni. Most ha összejön veled valaki aki elhagy vagy megcsal ugyan ide fogsz vissza süllyedni
2023. febr. 18. 18:13
Én speciel olyan jót szexeltem tegnap hogy hőemelkedésem lett mára.
2023. febr. 18. 18:17
77/293 A kérdező kommentje:
Nemibeteg a párod és elkaptál valamit vagy mire akarsz utalni ezzel? Nincs összefüggés a kettő között.
Csak panaszkodtam egy hogy így ma valószeg nem tudok, legyen már benned empátia ember. Itt fekszem mint akit elütöttek te meg még belém is rúgsz, szíved legyen már baromarcú!
Elnézést testvérem, kicsit felhúztam magam, szarul vagyok.
2023. febr. 18. 18:24
Az állatvilágban sem párosodik minden hím, neked se muszáj. A párkapcsolat nem jár alanyi jogon. Élhetsz, jogod van inni meg h.jének lenni, örüljél. Igyál csak, de lehetőleg minél többet.
2023. febr. 18. 18:37
Teljesen el vagy tájolva, kérdező. Az ismerkedés, a párkapcsolat és a szex nem jótékonysági akció, hanem kölcsönös szimpátián és vonzalmon alapul. Hogy e kettőt mi váltja ki, arról lehet vitatkozni, de az biztos, hogy a nő, a társ nem JÁR se neked, se másnak. Sz@r dolog, ha nem kellesz valakinek, de attól még ő nem felelős a te életedért, semmilyen kötelezettsége nincs irántad (leszamítva a törvénybe foglaltakat, pl. elsősegélynyújtás).
Ha így állsz hozzá, ne csodálkozz, hogy nem viszonyulunk hozzád empatikusan: konkrétan elvárod, hogy a nők feláldozzák magukat érted, ami abszurd.
2023. febr. 18. 18:50
Kapcsolódó kérdések: