Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
"Te szállj le a földre! Az, hogy lecsesz hétfőn a főnököd azért nem leszel alkoholista, de amikor éveken, hosszú éveken át nem jutsz nőhöz és nem tudsz boldog lenni az kicsit más tészta."
Még mindig nem tudom hol írtam hogy munkahelyi gond.
Ebből is látszik hogy elittad már az agyad.
Alkoholistává egyetlen dolgo tesz: ha sokszor és/vagy sokat iszol alkoholt.
Semmi egyéb.
Az, hogy struccpolitikát folytatsz problémákkal kapcsolatban, vagy nem vagy hajlandó megoldást keresni a problémáidra, vagy elfogadni egy-egy nehéz helyzetet, az a te ödntésed, gyávaságod. Ettől még nem lesz valaki alkoholista. Ahhoz az kell, hogy igyon.
Ok-okozat valóban.
Viszont a nők miatt iszom ennyit , tehát a nők miatt lettem alkoholista.
Hát bízunk benne, hogy a legnagyobb problémád miatt lettél alkoholista. És ha a nők miatt lettél az, akkor az a gyanúnk, hogy a nőhiány a legnagyobb problémád.
Vagy esetleg van ennél nagyobb problémád is? Azt hogy kezeled? Droggal? Suicid hajlammal? Emberrablással?
Nézd, az tény, hogy a kudarcos párkeresés szar dolog. De a tény, hogy emiatt alkoholista lettél csak azt jelzi, hogy nagoyn gyenge jellem vagy. Nyilván már akkor az voltál mielőtt alkesz lettél volna, hiszen ha akkor erős lettél volna, nem váltál volna lakesszé:D
Gyengének lenni sem bűn. Nagyon nem vonzó, sőt, sok esetben taszító tulajdonság, de ha ehhez a gyenge jellemhez társult volna annyi, hogy képes legyél pl segítséget kérni, akkor már léptékekkel könnyebbé tetted volna a saját életedet is, és hosszú távon megerősödhettél volna. De te nem ezt választottad. És ez csak igazolja a környezet döntését, hogy nem akar veled közösködni. Időben felismerték azt, hgoy rád nem lehet alapozni, nem lehet számítani rád.
Egész életemben a másik felemet kerestem. Eredmény:válás, nevelhettem a gyerekemet egyedül, tucatnyi kudarcba fulladt rövid kapcsolat. Lassan 10 éve abbahagytam az erőlködést. Elfogadtam, hogy egyedül maradok életem végéig. Mégsem kezdtem el inni. És irigy sem tudok lenni senkire, aki valakivel együtt van. Látom, hogy többségében ezek milyen házasságok, kapcsolatok. Semmiképpen sem követendőek. Az egyedüllét milliószor jobb ettől.
Képtelen vagyok felfogni, hogy valaki csak ezért kezdjen el alkoholista lenni, mert nincsen senkije. Ember nyisd már ki a vak szemed, hogy a legnagyobb nyugalomban élsz!Olyan nyugalomban, ami más mellett soha nem lenne! Az életben a pinán kívül is vannak jó dolgok. Sokkal jobbak. Egy igazi idióta vagy. Ennyi rólad a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!