Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Mert én sem vagyok klasszikus értelemben piás. Így ilyet nőt se tudnék szándékosan találni mivel nem látszana rajta. Kocsmázni meg nem járok, illetve nem is vágynék ilyen nőre. Egy nőnek meg egy férfinek iszogatni nem ugyanaz.
Ne égesd már magad tovább, tájékozódj mielőtt okoskodsz, köszönöm. Az, hogy melyik szerv bontja le a mérgeket, az nem egyenlő azzal, hogy valaki mennyire bírja a piát. Annyira szeretem amikor az ilyen kis butuska nők előállnak egy hülyeséggel, leírják , hogy nem de tolják tovább. És az ilyenek okoskodnak itt minden más témában meggyőződten az igazukról.. hihetetlen.
Nem vagyok nő.
És nézz utána te. Az én forrásom megbízható, még boncoltam is alkoholistát.
Dobjatok egy kommentet ha velem előbb feküdnétek le, mint a kérdezővel!
Annyit mondok el magamról, hogy egyáltalán nem iszom és teljesen egyenlő félként kezelem a nőket.
Feltaláltad a spanyolviaszt azzal, hogy a máj bontja le a méreganyagokat és egy alkoholistának károsodik a mája.
Viszont nem a májam miatt nem rúgok be úgy 6 sörtől mint 10 éve, vagy mint mondjuk te.
Ha valóban eü-i tanulmányokat folytattál a boncolásból fakadóan, akkor javaslom, hogy ismételd meg őket és ha ebben dolgozol akkor sürgősen vegyél ki szabadságot. Bár ezt igazán kétlem, hiszen olyan mintha matematikai professzornak hívnád magad miközben azon vergődnél itt, hogy 1+1 az 3.
143, ja, én előbb feküdnék le veled, mint a Kérdezővel.
Igaz, heteró férfi vagoyk, de inkább te, mint ez a göykér:D
144, erre nincs mit mondani, jogodban áll hülyének lenni.
Csak ne nyafognál annyit...
#145 #147
Szép kísérlet lenne ez, a valóságban lehet menne a fintorgás, de ezt már csak azért is betartatnám veletek.
Nyugi, mi is megnéznénk, amikor nem iszol :D
Dehát ilyen ez az élet, mindneki a tündérmesékre vágyik..
"Szép kísérlet lenne ez, a valóságban lehet menne a fintorgás, de ezt már csak azért is betartatnám veletek."
HÁHÁ, plot-csavar mert jóképű is vagyok mellé! Mondjuk hetero, de mivel nem konkretizáltam a nemeket és a 145 írt először ezért... gondolom lehetek egy kicsit rugalmas. No homo, de valamit majd alkotunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!