Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Ahogy ti használjátok az alkoholista szót úgy nem vagyok az.
Úgy használják az alkoholista szót az emberek a köznyelvben, hogy 1 napot nem bír ki pia nélkül az ember, reggel már remeg a keze, stb stb.
Én nem vagyok ilyen értelemben alkoholista. Ha akarom 2 hétig nem iszok és nincs elvonási tünetem. Milyen alkoholista bírná ezt ki?
Épp elme, köszönöm. Javaslom a magyar nyelv további tanulmányozását. Egyszer már leírtam és ezután is leírod. Remélem harmadszorra nem égeted le magad.
Ilyen buta embertől sajnos nem tudok elfogadni semmilyen véleményt.
"épp" most történt
"ép" elme
Szívesen.
Csak ennyire futotta tőled? Elég silány. De az egész jellemed az muci. Egy rakás szar.
Te "épp" elme vagy, azért vagy ilyen okos? Épp
163 Ki nem tojja le, hogy a köznyelvben ki hogyan használja azt az adott szót? A tényeket nem (kizárólag) a köznyelv formálja, a tények annál azért nagyságrendekkel bizonyítottabbak és hitelesebbek, mint az hogy XY mit, minek nevez. Bár aki annyit vedel, mint amennyit te, azt bizony a köznyelvben is sokan nevezik alkoholistának, mivelhogy az is.
Vagy talán ha a köznyelv nem nevezi gyilkosnak azt, aki lelök a szikla széléről egy embert, akkor már nem is az? Ez aztán a logika. Itt a bizonyított tényekről beszélünk, nem a köznyelvről, szóval szakadj már le erről, mert minden egyes alkalommal mikor keservesen erre próbálsz hivatkozni egyre jobban és jobban beégeted magad. Nem igaz, hogy neked ez nem gáz.🤦🏻♀️
Nem vagyok csúf, illetve akkor ki irányítaná a hozzád hasonlókat, hogy végezzék el a munkájukat és ne csak a mobilt nyomkodják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!