Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit alkoholistává...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 12:00
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/293 A kérdező kommentje:

Ahogy ti használjátok az alkoholista szót úgy nem vagyok az.

2023. febr. 24. 19:38
 162/293 anonim ***** válasza:
84%
Ember, te ORVOSILAG BIZONYÍTOTTAN vagy alkoholista!! Tényszerűen! Milyen ahogy mi használjuk? Pont úgy használjuk, ahogy kell, veled ellentétben. Ultra gáz, hogy a tényeket tagadod folyamatosan. Ritka ostoba jellemre vall az ilyen.
2023. febr. 24. 20:00
 163/293 A kérdező kommentje:

Úgy használják az alkoholista szót az emberek a köznyelvben, hogy 1 napot nem bír ki pia nélkül az ember, reggel már remeg a keze, stb stb.

Én nem vagyok ilyen értelemben alkoholista. Ha akarom 2 hétig nem iszok és nincs elvonási tünetem. Milyen alkoholista bírná ezt ki?

2023. febr. 24. 20:03
 164/293 anonim ***** válasza:
81%
Az épp elme olyan, amivel te nem rendelkezel és soha nem is fogsz. Egy hazug képmutató ember vagy, aki folyamatosan színészkedik a környezetében élő embereknek.Csak itt a gyakorin meri felvállalni a valóságot. Az egész életed egy kibszott nagy hazugság. És nőt is így akarsz felszedni, miközben ujjal mutogatsz az összesre, hogy miattuk nincsen hová dugni a büdös sörszagú farkadat. Neked nem a külsőd a legundorítóbb, hanem a jellemed. Na ezért nem lesz nőd soha. Azért a természet néha tud igazságos is lenni, hogy olykor ilyen pöcs.öknek nem segít a vágyait elérni. Ezáltal megkímél tőled minden nőt, kivétel nélkül. Remélem leszárad a farkad pár év múlva ronda, kövér Shrekk. Pfejj! 🤮
2023. febr. 24. 20:16
 165/293 A kérdező kommentje:

Épp elme, köszönöm. Javaslom a magyar nyelv további tanulmányozását. Egyszer már leírtam és ezután is leírod. Remélem harmadszorra nem égeted le magad.

Ilyen buta embertől sajnos nem tudok elfogadni semmilyen véleményt.

"épp" most történt

"ép" elme

Szívesen.

2023. febr. 24. 20:23
 166/293 anonim ***** válasza:
83%

Csak ennyire futotta tőled? Elég silány. De az egész jellemed az muci. Egy rakás szar.

2023. febr. 24. 20:31
 167/293 A kérdező kommentje:

Te "épp" elme vagy, azért vagy ilyen okos? Épp

2023. febr. 24. 20:32
 168/293 anonim ***** válasza:
84%

163 Ki nem tojja le, hogy a köznyelvben ki hogyan használja azt az adott szót? A tényeket nem (kizárólag) a köznyelv formálja, a tények annál azért nagyságrendekkel bizonyítottabbak és hitelesebbek, mint az hogy XY mit, minek nevez. Bár aki annyit vedel, mint amennyit te, azt bizony a köznyelvben is sokan nevezik alkoholistának, mivelhogy az is.

Vagy talán ha a köznyelv nem nevezi gyilkosnak azt, aki lelök a szikla széléről egy embert, akkor már nem is az? Ez aztán a logika. Itt a bizonyított tényekről beszélünk, nem a köznyelvről, szóval szakadj már le erről, mert minden egyes alkalommal mikor keservesen erre próbálsz hivatkozni egyre jobban és jobban beégeted magad. Nem igaz, hogy neked ez nem gáz.🤦🏻‍♀️

2023. febr. 24. 20:35
 169/293 anonim ***** válasza:
80%
Anyádéknak kár volt szaporodni. Csúf is lettél, a személyiséged is totál csőd. Inkább nyelt volna le, mint egy ilyen Taigetosz pozitív felesleges selejtet megszült.
2023. febr. 24. 21:16
 170/293 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csúf, illetve akkor ki irányítaná a hozzád hasonlókat, hogy végezzék el a munkájukat és ne csak a mobilt nyomkodják?

2023. febr. 24. 21:26
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!