Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit alkoholistává...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 12:00
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/293 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy egy valóban átlagos férfinek mint én maximum 1000-ből 1x van tényleg csinos és szép barátnője az meg csak véletlen, statisztikailag belefér. De erre nem lehet hivatkozni emiatt.

Az meg, hogy van átlagalatti vagy átlagos férfinek is valami csúnyácska barátnője az irreleváns számomra. Olyan nekem is lehetne, de nekem van egy szint ami alá nem adom.

2023. febr. 25. 09:40
 192/293 anonim ***** válasza:
100%

Tehát itt leírod, hogy valójában mennyire visszataszító vagy...

A valóságban meg hazudsz.

Menő:D

2023. febr. 25. 09:40
 193/293 A kérdező kommentje:

Tudod te hány férfi gondolkodik így csak nem reklámozza? Meglepődnél.

Még a saját családi és ismerősi körödben is.

2023. febr. 25. 09:45
 194/293 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudhatod, hogy mit gondolt a nőkről előtted amíg nem kapott."

De tudhatom, mert ti nőgyűlölők mind tesztek előbb vagy utóbb valami gusztustalan megnyilvánulást, ő viszont megadja az alapvető tiszteletet mindennek és mindenkinek.

"Összeveszésnek nem lehetek én az okozója"

Az hogy ezt így gondolod legalább annyira visszataszító mint az alkoholizmusod.

Szállj le a földre, közel sem vagy tökéletes. Ha eltekintünk a kis pia problémádtól akkor is taszító ez az arroganciád ami minden válaszodban ott van.

Gyakorolj már egy kis önismeretet és alázatot. Ki a fszom vagy te hogy olyan tökéletes vagy?

2023. febr. 25. 09:46
 195/293 anonim ***** válasza:
100%

A gond, hogy te NEM VAGY átlagos. Rajtad van alaphangon 20-30 kg plusz súly, ez messze nem átlagos, ez a hordóhas kategória.

És valójában sokkal több átlagos férfinak van szép és csinos barátnője, mint ahogy te azt állítod, úgyhogy de, igenis lehet rá hivatkozni. Már hogy a francba lenne irreleváns, hogy átlagos és átlag alatti férfiak millióinak van barátnője?! Ez éppen azt bizonyítja, hogy neked kéne magadba nézni, hogy lehet hogy másnak vezetői pozi meg milliós fizu nélkül is összejön az, ami neked még azzal sem. Ja és talán nyitott szemmel kéne járni, ugyanis ezeknek a férfiaknak nem csak csúnyácska nőik vannak, hanem átlagosak és szépek is. Az, hogy ezek a tények nem téged igazolnak, az már egyéni szoc.probléma. Hiába állítod, hogy átlagos nőd neked is lehetne, mert ahogy eltelne pár hét és rájönne szerencsétlen, hogy mennyire undorító alak vagy, fejvesztve menekülne tőled. Hosszútávon normális nő nem maradna meg melletted.

2023. febr. 25. 09:50
 196/293 A kérdező kommentje:

Rendszeresen gyakorlok önismeretet. Tisztában vagyok a tulajdonságaimmal.

Erős vázizomzattal más egy férfi felépítése és kinézete mint egy átlagosabb férfinek.

Mondtam már, hogy nem érdekel, hogy van sok férfinek csúnyácska barátnője, az nekem is lehetne, de az nem kell. Akkor inkább egyedül halok meg.

2023. febr. 25. 09:53
 197/293 anonim ***** válasza:
100%

Önismeret? Hol? 🤣Nálad sosem volt, de nem is lesz.

Tisztában vagy a tulajdonságaiddal? Te? 🤣Akkor miért olyan nehéz beismerni, hogy átvered a környezetedben az embereket a hamis viselkedéseddel? Csak itt mutatod a valóságot. Vagy lehet élőben egy gyàva nyúl vagy, itt meg előadod a nagymenőt?

2023. febr. 25. 10:36
 198/293 A kérdező kommentje:

Tessék? Nehéz beismerni? De hát saját magam írtam le, hogy ezt teszem, onnan tudod te is és írod most ezt le.

2023. febr. 25. 10:42
 199/293 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted ez megfelelő viselkedés egy kapcsolat kialakítàsàhoz? A színház? Minek akarsz te egyáltalán bàrmilyen nőt is, amikor totál lenézed az összeset? Ha ennyire viszket a farkad, kenj rá Canestent.
2023. febr. 25. 10:46
 200/293 A kérdező kommentje:

Ha kapok egy csinos és szép nőt, aki megfelelő számomra és összeszokunk akkor őt nyilván nem fogom lenézni.

2023. febr. 25. 10:52
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!