Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
"Hitler magas volt? Sztálin? A ***** is vigyázzba állt volna benned ha hozzád szólnak? Ne légy butus."
Egyik se a csajozási szokásairól volt híres, ne legyél butus.
Kétlem, hogy többet keresne nálam bármelyik említett országban egy soron dolgozó. Főleg ha ottani bérbe számítjuk át, szeretem az ilyen külföldre mosogatni, hotelt takarítani, húsüzembe robotoló embereket akik benyögik, hogy keresnek 2000 eurot milyen gazdagok. Ja közben meg egy munkásszállon tengődnek a többi lumpennel.
Én meg keresek itthon 5000 euro felett, na?
Persze. Főleg amelyik afrikából vagy muszlim országból jött, azok biztosan.
Nem a csajozás volt a kérdés. Te a vezetőségre alkalmasság és a magasságot kötötted össze. Ezek az emberek elég nagy vezetők voltak , több millió ember tekintett imaként a szavukra.
De te biztos jelezted volna Sztálinnak, hogy alacsony így nem érdekel mit mond, azt hiszem lett volna belőle buli, megnéztem volna.
Nem gyárban dolgozom.
"De te biztos jelezted volna Sztálinnak, hogy alacsony így nem érdekel mit mond, azt hiszem lett volna belőle buli, megnéztem volna."
Biztos. Nekem autentikusabb az a vezető, aki úgy is néz ki, mint egy vezető. Ennyi. :D
Továbbra is hajtogatod a hülyeséged? Nem attól lesz valaki vezető mert magas vagy alacsony, jóképű vagy sem. Ide más adottságok szükségesek.
Jól bemutatja ez az értelmiszínvonalad.
227:
Mondom /is/. Szerintem mindkettő kell hozzá, hogy az az illető tényleg olyan vezető legyen. Ma már a Napóleon komplexus simán csak vicces, amikor valaki mondjuk 160-170 centivel, dagadtan/pálcikaemberként izmozik, hogy én vagyok a naaaaaagy vezető. Átalában ezek az emberek ugyan "magabiztosak", csak nem veszik észre a mögöttük összenevető kollégákat, amint nincsenek 5 méter sugaru körben. :D Lehet okos, meg a szakterületén releváns a véleménye, de klasszikus "vezető" sose lesz. De nincs is ezzel baj, nem lehet mindenki vezető. Nem is akar mindenki úgy vezető lenni.
Nevethet felőlem, én meg azon nevetek, hogy többszörösét keresem mint ő. Illetve ha előttem áll akkor fülét, farkát behúzva hallgatja az utasításaimat.
Szerintem itt a végén én nevetek.
229:
Gondolhatod így, biztos mindenki nagyon retteg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!