Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Nevethet felőlem, én meg azon nevetek, hogy többszörösét keresem mint ő. Illetve ha előttem áll akkor fülét, farkát behúzva hallgatja az utasításaimat.
Ő meg azon hogy mész haza inni Ő meg szexel egy jót a párjával.
Csak, hogy ő nem tudja, hogy én hova megyek és mit csinálok. Az meg, hogy a csúnya vagy átlagos nőjével szexel az hidegen hagy, engem nem vinne rá a gusztus egy olyan nőre.
Ha akarok én is szexelnék, tárcsázok és megyek. Csak éppen szép és csinos nőhöz.
Jaa...pénzért és a prosti is a háta közepére se kíván.
Szánalmas vagy és kész.
Nem vagyok alkoholista a köznyelvi értelemben, illetve ahogy ti használjátok. Nincs elvonási tünete ha nem iszok, ha akarok nem iszok 2 hétig és nem történik semmi.
Viszont nyilván mivel szinte minden nap iszok már hosszabb ideje így bizonyos határokon belül az vagyok.
Elég nagy az átmenet benne. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy valaki vagy tud rajzolni vagy nem. Na most az is tud rajzolni aki lerajzol valami nagyon egyszerű dolgot és az is aki mérnöki tehetséggel rajzol meg egy komoly műszaki tervrajzot.
Azt mondod nem vagy alkoholista a köznapi értelemben.
Közben azt írod, hogy iszol minden nap, ami a köznapi értelembe véve alkoholizmust jelent.
Valahol ráadásul napi 4-5 sörről beszéltél, ami nem csak köznapi de MINDEN értelemben alkoholizmus.
A saját állításaid alapján: alkohlista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!