Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 12:00
262/293 anonim válasza:
260, akkor toxikuskodjon magában:D
263/293 anonim válasza:
262 komment? Úristen. Ez rekord?
Eddig ez a legtöbb amit én láttam.
264/293 A kérdező kommentje:
Ez nem sok itt van ahol majdnem 600, de volt 1000 felett is pár
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2023. márc. 11. 11:55
265/293 anonim válasza:
Meglepő, hogy ez is a te agyhalott kérdésed...
266/293 anonim válasza:
Na Shreknek elfogyott a söre? 🤔🤭
267/293 anonim válasza:
Na mivan shrek, miért nem írsz ki újabb kérdést? Miért ezt emeled ki?
268/293 anonim válasza:
267.Mert megint a "belátom, hogy alkesz vagyok" fázisban van. Majd jövőhéten meg mindenkit lehülyéz, mert "napi 5-6 sör nem alkoholizmus".
269/293 A kérdező kommentje:
Ennyit arról, hogy "minden héten hány kérdést írok ki" . Több mint 2 hete nem írtam ki kérdést.
Az emberek többsége alkoholista, mivel kívánja a sört/bort/bármit akár napi szinten párat, akár a hétvégét várva, hogy buli legyen aztán elengedhesse magát. Köznyelvi értelemben viszont már más dolog. De ezt már többször kifejtettem.
2023. jún. 5. 15:37
270/293 anonim válasza:
Most hétvégen is folytatni fogod a műsorod a shrek showt vagy végre felhagytál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!