Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit alkoholistává...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 12:00
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/293 anonim ***** válasza:
100%
Mert régen a vezetők ténylegesen "vezetők" voltak. Azóta ez a fogalom jelentősen felhígult, minden középszintű menedzser szereti magát vezetőnek nevezni. Meg egyénként is, a klasszikus "vezető" férfi ott kezdődik, hogy magas. Ergó, aki mögé úgy érzed, hogy be is tudsz állni és nem lesz semmi baj.
2023. febr. 25. 16:09
 212/293 anonim ***** válasza:
100%

#210 Lehet hogy a régi időkben hozzáadták a lányaikat a szülők egy gazdag de ronda kérőhöz, de az asszonyka a szenvedéseit a jóképű lovászfiúval enyhítette :)

Mellesleg te nyilvánvalóan csak egy kis kamus vagy, se pénzed, se semmid nincs. Igazi kis kádári kisembernek tűnsz, amit megeszel-megiszol, az a tied, azt már senki se veheti el tőled :D Lepusztult, kövér alkesz, aki a kifeküdt sarokgarnitúráján fetrengve böffentget hülyeséget.

Vagy troll.

2023. febr. 25. 16:13
 213/293 anonim ***** válasza:
100%

"Ha kapok egy csinos és szép nőt, aki megfelelő számomra és összeszokunk akkor őt nyilván nem fogom lenézni."

Egy értelmes nő nem áll veled össze ha a női nemet altalanossagban nem tiszteled hanem lenezed. Ez nem a sorozat ahol a rosszfiu csak értem milyen jó lesz, de csak velem és ez milyen szexi.

2023. febr. 25. 16:15
 214/293 A kérdező kommentje:

Hitler magas volt? Sztálin? A ***** is vigyázzba állt volna benned ha hozzád szólnak? Ne légy butus.

Enyhíthette amíg meg nem tudta, utána a lovászfiút meg "eltüntették". Este azért az ura szobájában volt és azt csinálta amit az mondott neki.

Egy értelmes nőnek aki potenciális jelölt lenne annak másik énemet mutatnám.

2023. febr. 25. 16:19
 215/293 anonim ***** válasza:
100%

#214 francokat csinálta. Eltűrte háton fekve 🤮

A te fajtád miatt megyünk külföldre egyre többen. Kinek kellenek ezek az undorító, hímsiviniszta férgek, akik még rondák és dagadtak is, ha vannak sokkal jobb pasik.

2023. febr. 25. 16:23
 216/293 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy háton fekve tűrte, azt CSINÁLTA amit MONDTAK neki. Én pl. kifejezetten utálom ha egy nő csak háton fekszik, de igen a legtöbb ilyen egy kapcsolatban, erről beszéltem.

Újabb értelmes összefonás a külföldre megyünk és a normális férfiak között.

2023. febr. 25. 16:25
 217/293 anonim ***** válasza:
100%

#216 a régi idők asszonyairól volt szó. Lefeküdtek és tűrték amit csináltak velük.

Miért ne lenne összefonódás (és nem fonás 🤦🤭) aközött hogy a nőknek egyre jobban elegük van az undorító jellemű és még külsőleg se nagy szám magyar pasikból és inkább lelépnek?

2023. febr. 25. 16:30
 218/293 A kérdező kommentje:

És hova lépnek le? Melyik országban mások a férfiak?

Melyik országban születnek csak jóképű férfiak?

Szerintem inkább azért lépnek le mert külföldön több pénzt kapnak a mosogatásért vagy a hotel takarításért, mert itthon nem tudnak megélni a saját lábukon egy férfi nélkül.

2023. febr. 25. 16:32
 219/293 anonim ***** válasza:
100%

#218 a magyaroktól bárhova, de leginkább nyugatra.

Franciaország, Olaszország, Németország, Svájc, Németország, Hollandia, Luxemburg.

Neked is ezt ajánlom, sokkal többet keresnél a soron pl Németországban, mint odahaza. Lehet még feleséget is tudnál venni Pakisztánból.

Én a második olasz férjemmel vagyok, őket ajánlom a magyar lányoknak. Itt van a legtöbb jópasi Európában. És emellett nem gyökerek se, ami a legfontosabb.

2023. febr. 25. 16:39
 220/293 anonim ***** válasza:
100%

Hát már Ausztriában is másabbak a férfiak, mint itt.

N 30

2023. febr. 25. 16:45
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!