Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Kivételek mindig vannak, de ÁLTALÁNOSSÁGBAN nem havi 1-2 alkalommal isznak meg az emberek pár pohár bort hanem rendszeresebben és jóval többet. EZ TÉNY!
Nem vagyok meleg. Nem érdekelnek a férfiak.
Mert a természet úgy alkotta meg a férfit, hogy legyenek igényei amit egy nő tud csak kielégíteni.
Összeveszésnek nem lehetek én az okozója mivel gondosan figyelek mindig arra, hogy csak tényszerűen, praktikusan fejtsem ki véleményem. Ha ezen megsértődik pl. az nem az én hibám hanem az övé. Én miattam biztosan nem lenne veszekedés ha normálisan fogja fel a dolgokat.
Változtatnék rajta, ha kapnék csinos és szép barátnőt. Addig meg minek változtassak rajta? Így jobban érzem magam, ha meg úgy is egyedül vagyok akkor nem mindegy, hogy 45 évesen vagy 70 évesen dobom fel a talpam?
Nem tudhatod, hogy mit gondolt a nőkről előtted amíg nem kapott. Lehet engem is így írnál le utólag ha velem találkoztál volna.
Csak a külsőm miatt selejteznek ahogy te mondod.
Najólvan.
Jogodban áll visszataszítónak lenni, ahogy másoknak is jogában áll emiatt kerülni téged. Bízom benne, hogy ezt még te sem tagadod.
Mi lenne rajtam visszataszító? Az, hogy nem születtem jóképűnek? Nem nőttem genetikailag 185 cm magasra?
Ezekről nem tehetek.
Egy nő nem tapasztalhatja a belső értékeim ha esélyt sem ad így ez téves állítás.
Kizárólag azért nem kapok nőt mert nem jóképűnek születtem.
Mert itt leírom az igazságot, de ha egy kiszemelt nővel beszélek/beszélnék akkor ott jobb belsőfelemet mutatom.
Akkor kérlek áruld már el hogy lehetséges az, hogy egy rakat totálisan átlagos külsejű illetve átlag alatti kinézetű férfinek is van barátnője, felesége, családja?! Mint írtam némelyeknek ráadásul csinos, szép barátnőjük van.
Nőket pedig nem “kapunk”, ugyanis nem tárgyakról beszélünk! És akkor nem érted miért vagy visszataszító..
Megnyugtatlak, ha valaki esélyt is adna, miután megismer belülről fejvesztve menekülne, semmivel nem lennél előrébb. Hosszútávon a kutya nem maradna meg egy ilyen férfi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!