Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Mit néznél meg amikor nem iszok? Nem sikerül felfogni azt, hogy nem úgy vagyok alkoholista mint egy függő remegő kezű valaki, csak mentálisan szeretem használni ezt az elnyomó szert?
Láthatsz mikor nem iszok minden nap a munkában, de ha mondjuk hozol nekem egy szép és csinos nőt akivel lefoglalom magam akkor szintén nem fogok inni.
133 vagyok. Látom megfogtad a lényeget...
Reménytelen vagy.
Kérdező. Minden alkoholista azt mondja magáról hogy ő nem az, hogy ő bármikor meg tudná állni.
A rendszeresség tesz téged alkoholistava meg az hogy ez egy potcselekves.
Nem aggódj ha lenne nőd és osszevesznetek akkor is innal, mondván "ezt most megerdemlem".
Ha szakitanatok akkor is innal mert "nem bírom elviselni". Ha kirugnanak akkor is. Ha anyu meghalna akkor is. Vagy bármi ami téged mélyen érint elég indok lenne neked a folytatáshoz.
Azért mert mentálisan gyenge vagy. Ezt már bebizonyitottad.
És egy mentálisan gyenge emberrel senki nem akar osszejonni.
Hagyjátok már tényleg. Nincsen betegségtudata, önkritikája, elég agya abszolút. Így nem is fogadja el soha azokat a válaszokat amiket kap. Nem érti és nem is megfelelően értelmezi. A piálgatás már megtette a hatást nála.
Igyál muci tovább. Menthetetlen vagy. Rád nem létezik megfelelő terápiás kezelés, hiszen ahhoz fel kellene ismerni a valóságot. És kizárólag neked. Az önfelmentés, a kizárólag másokra mutogás sosem fog változtatni a helyzeteden. Te viszont csak ezt érted. Ma is két litert verj be. Nem kár érted.
Ha összevesznénk akkor miért ne ihatnák? Úgyse lennénk akkor együtt, illetve ő provokálná ki. A szakítás megint más tészta.
Itt arról beszéltem, ha együtt vagyunk akkor nem iszok.
Nem vagyok mentálisan gyenge, sőt szerintem a legtöbb itteni embernél sokkal erősebb és érzelemmentesebb vagyok, nem véletlenül vagyok vezetői pozícióban 31 évesen.
Az alkohol az unalom elűzésére szolgál amit egy szép és csinos nő tudna kiváltani.
De tudom, hogy többet iszok mint kellene és mentálisan érzem a szükségét, de nem vagyok remegő kezű alkoholista és nem is leszek. Munkahely mellett ilyet nem engedhet meg az ember, főleg olyan pozícióban amiben én vagyok.
Ezt ha úgy adódik a helyzet bármikor letudom csökkenteni olyan szintűre mint amit egy átlagos ember fogyaszt. És lehet jönni azzal, hogy jajj évi párszor, nem igaz. Ha átlagos embert nézünk az legalább heti 1x iszik és nem csak 1-2 sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!