Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
"Azt meg nem tudhatod, hogy valaki alkesz ha előtted nem iszik."
Látszik a szemein, pia szaga van.
"Mi az, hogy nem működők önállóan stabilan? Egyedül élek a saját lakásomban, stabil munkahelyem van, magamat tartom fenn hosszú évek óta. EGYEDÜL."
Nem érted. Szkséged van az alkoholra, hgoy elviseld a létet. Ez hol stabilitás?:D
Fogalmazzatok akkor úgy, hogy lelkileg instabil. Bár nem hinném hogy így felfogja.
2 3 éve iszol...oké, minden reggel 6kor piàló alkesz is így kezte.
Gyenge jellem vagy, iszol mer más örömöd nincs. Alkoholista vagy minden értelemben...saját magadnak is hazudsz meg mindenki hibás kivéve Te.
Egy normális ember barátokat keres, kutyát vesz, keres egy hobbit, utazik...stb, nem piál és sajnálja magát.
És nem, nem tehet arról valaki hogy nem kellesz neki és nem felel azért se ha felkötöd magad se.
Keres egy másik alkoholista nőt magadnak...aztán egymásnak lehet bizonygatni hogy Ti csak úgy leszoktok.
N 30
Látszik a szemein? Pia szaga van?
Továbbra sem tudod te és társaid felfogni, hogy nem egy lerobbant csöves alkoholista vagyok, az, hogy esténként sörözök és ha másnap mondjuk munka után találkozunk az elég érdekes lenne ha pia szagom lenne meg látnád a szemeimen..
Nincs SZÜKSÉGEM rá, de így döntöttem, hogy inkább feldobom ezzel a napjaimat.
16 éves korom óta fogyasztok alkoholt, ahogy a legtöbb ember. 2-3 éve van az, hogy majdnem minden nap fogyasztok legalább egy kicsit. De így is vannak olyan időszakok, hogy mondjuk 2 hétig nem iszok.
Az a gond, hogy ti olyan alkoholistának gondoltok , ahogy korábbi válaszokban is látszik, hogy napközben "pia szagom van, látszik a szememen, borvirágos a képem" meg ilyen baromságok. Nem tudom, hogy ennyire butuskák ezek a nők akik ezzel jönnek vagy csak provokálni akarnak, ha az utóbbi akkor hiába próbálkoznak ezzel.
Lásd a 133-nak írt választ, butuska.
Egy nő ne egy piással akarjon összejönni. Ha összejön velem nem leszek piás, az meg, hogy piás voltam nem fogja tudni.
Egyébként meg az, hogy megiszok 5-6 sört naponta munka után az nem olyan nagy szám, be se rúgok tőle, nyilván annak aki ritkán iszik meg nő annak ez soknak tűnhet, de ez olyan már nálam mintha te meginnál 1-2 pohár bort. Akkor vajon kidobna téged egy férfi, hogy piásan viselkedsz?
5-6 sör az egyáltalán nem kevés.
Az, hogy te nem érzed meg az pont az alkoholizmus tünete. Ugyanis a máj elkezdett alkalmazkodni a rendszeres mérgezéshez, megnő méretileg stb. Valóban gyorsabban dolgozza fel az alkholt, de ez egyértelmű jele annak, hgoy a szervezeted alkoholistának tart téged, tekintve, hogy erre kellett berendezkedjen.
Nem vagy alkoholsita? Bizonyítsd! Meg tudod állni máséfl hónapig egyetlen korty alkohol nélkül? Egy függő nem tudná.
Miért beszélsz hülyeségeket? Nem a máj alakítja ki a toleranciát.. az agy.
Megtudnám állni ha lenne miért, természetesen. Önakaratból is volt tavaly is többször 2 hetes időszak amikor nem ittam, egy valódi függő ilyet nem tud megtenni ugyanabban a környezetben.
Biztosíts nekem minden másnapra egy csinos nőt akivel kicsit elvagyok és a piára se fogok gondolni.
Az agy? Az megvan, hgoy nem az agy bontja le a mérgeket?:D
És ahhhha, szóval megállod az alkoholfüggést, ha függhetsz a szextől. És még tagadod, hgoy függő vagy, szép:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!