Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Csak éppen itt úgy alkoholistázik pár nő mintha remegne a kezem már reggel a piáért, miközben ha akarom akkor nem iszom 2 hétig és semmi se történik.
Úgy mondanám, hogy szeretem az alkoholt de nem függők tőle.
Napi 4-6 sör mostanában hétköznap, péntek 10-15 , szombat attól függően mennyi volt előző este lehet 0 de lehet 10. Vasárnap változó akkor általában csak pár sör, ma egy üveg bort vettem csak.
De van olyan időszak is amikor csak pénteken iszom és szombat,vasárnap nem. Sőt, hétköznap is maximum pár alkalommal.
Ezek a mennyiségek brutális szintű alkoholfogyasztást jelentenek.
Két hét az semmi, másfél hónapot próbálj ki.
Meg hát maga a kérdésedben is te hívod magad alkholistának. Akkor mit akadsz ki azon, ha mi is nanak hívunk? Olvasd már el újra a saját kérdésed!
Ráadásul továbbra is csak a kérdésednél maradva, te magad írod, hogy szükséged van az alkoholra, hogy neyhítsd a sikertelenségedet. Ez megintcsak lelki függőséget jelent.
"engem nem vinne rá a gusztus egy olyan nőre."
Maradjunk annyiban, hogy hozzád sincs a csinos, vékony nőknek gusztusa. És a probléma megoldása emiatt meg is van. Maradsz a sörös rekeszekkel kapcsolatban, de nővel soha nem leszel.
Mentális függőséget elismerek, de ez a magyarok 70%-nak van legalább. Annak is aki heti 1x issza le magát a buliban vagy a kocsmában hétvégén. És már hétközben alig várja, hogy végre menjen bulizni meg lekábulni.
Itt engem más fajta alkoholistának hívtak.
Több mint 50 nővel voltam már együtt, az lényegtelen, hogy fizettem érte.
Neked mi a nagyobb büszkeség, hogy ingyen lemész a Balaton partra mert a közelben laksz vagy pénzért elmész a Maldív szigetekre vagy egyéb olyan helyre amire vágysz?
Lényegtelen h fizettél erte😅
Más értelemben vagy alkesz. Egesd csak magad tovább.
Egy normális nő lese köp.
Egy alkoholista gyenge jellemű szar vagy ez a tény.
F 34
Nekem az lenne a büszkeség, hogy pénzért elmenni a Maldív szigetekre, aztán ott is maradni,és nem fárasztani többé a gyakoris válaszolókat hülyeségekkel. Végtelenül büszke lennék arra, hogy erre is képes vagyok. És egyedül is megtudom oldani az életemet.
A prostikat viszont ne hasonlítsd egy normális csinos nőhöz, mint Maldív szigetek ugye. Nem egy kategória. A prostiktól max. pénzért kapsz látszat szexet, egy normális tartással rendelkező nőtől, akin nem mennek àt naponta 20-an előtted viszont jóval többet is kaphatnál, ha nem az lennél, aki ugye vagy.
"Több mint 50 nővel voltam már együtt, az lényegtelen, hogy fizettem érte."
Fontos tényezője a dolognak a "vadászat" szakasza, sőt... Szóval nem lényegtelen. Ami bárkinek megy (kevés pénzt kiperkálni egy menetért) az sokat veszít a menőségéből. Kettő, ismert tény, hogy prostik messze vannak az igazi top csajoktól. Egészen egyszerűen azért, mert aki top 10-es, annak nem kell prostinak mennie, mert elmegy inkább modellnek stb.
És mi abban a dicsőség amikor sok férfi levadászik egy bálnát?
Szerintem semmi. Nekem csak a szép és csinos nők felelnek meg.
"Nekem csak a szép és csinos nők felelnek meg."
Ez világos. De ha fizetsz értük, az olyan... szánalmas. Főleg hogy nagyon ritka köztük az igazán szép és csinos nő. Aki pont amiatt olyan szép és csinos, mert nem lehet bárki a lábai között pénzért. Akkor "kapsz meg" egy nőt, ha ingyen is megy. Nagyjából te vagy a gyerek, aki visszajön a vadászat végén, de mivel a puskát se bírta el, az apja vett neki egy plüssoroszlánt, mint vígasz díj.
Szóval röviden: nem hogy nem voltál igazán csinos és szép nővel, de még fizettél is a középszerért, a fűzőbe & smink mögé bújt "bálnáért".
250:
Én férfi vagyok, csak tudod... jóképű. Eleve máshogy lövöm be a szintet, mint te valószeg. Más kategóriákban mozgunk.
"Neked mi a nagyobb büszkeség, hogy ingyen lemész a Balaton partra mert a közelben laksz vagy pénzért elmész a Maldív szigetekre vagy egyéb olyan helyre amire vágysz?"
Erre a példára reagálva, az én esetemben mindegy. Örülnek nekem ingyen a Balaton parton is, és a Maldív szigeteken is, nincs különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!