Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit alkoholistává...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 12:00
 281/293 anonim ***** válasza:
79%

Rajongói tábor, ez az év vicce. 😂 El ne hidd, hogy bárki rajong érted, a 99% szánalmasnak tart és csak röhög a vergődéseden, de semmiképpen nem rajong.

Így van, ahogy a 279 írja, a nők nálad SOKKAL jobbat érdemelnek, aki viszont lofszt sem érdemel párkapcsolat terén az éppenséggel te vagy. Egy ilyen hímsoviniszta, erősen nárcisztikus, nőket megvető alkoholista a tökéletes példája annak, hogy milyen ember az, aki nem érdemel semmilyen nőt.

2023. jún. 8. 11:13
 282/293 anonim ***** válasza:
82%

Kiszel Tüncike a példaképe. 🤷‍♀️Az is azt hiszi, hogy mindenki rajong a tepsi seggéért.

Amúgy meg ne sajnáld tőle. Ennyi az összes jó az életében a sör meg a falás mellett, amikor elmereng a gyártó soron. Itt érzi valakinek magát. 🤭

2023. jún. 8. 12:06
 283/293 anonim ***** válasza:
100%
Arról meg ne is beszéljünk, hogy itt mindig milliomosnak próbálja beállitani magát ami nyílván kamu.
2023. jún. 8. 12:08
 284/293 anonim ***** válasza:
86%
Álmodozik arról is, mint a neki tetsző nőkről, amikor vedel.
2023. jún. 8. 12:11
 285/293 anonim ***** válasza:
100%

Na mivan shrek mikor lesz újabb kérdés?

Miért ezt emelgeted ki mindig?

2023. júl. 19. 11:21
 286/293 A kérdező kommentje:

Egyelőre nem lesz új kérdés, 2 hónapja írtam ki az utolsót. Közben már 6 különböző felhasználó is nyaggat privát üzenetekben, hogy írjak már ki kérdést, meg hova tűntem ezért adtam itt magamról életjelet. Privát üzenetekre ahogy korábban, most sem fogok válaszolni.

Majd lehet egyszer visszatérek ide, de most egyelőre nem. Addig ki kell bírnia a rajongóknak.

2023. júl. 19. 14:03
 287/293 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt várod, hogy elfejetsenek akkor, el kell keserítsek.

Téged ugyanis nagyon könnyű felismerni mert mindig az állítólagos vagyonodal vagy eszedel villogsz.

2023. júl. 19. 16:34
 288/293 anonim ***** válasza:
Keserítselek*
2023. júl. 19. 16:34
 289/293 A kérdező kommentje:
Ki várja, hogy elfelejtsenek? Engem nem érdekel, illetve ti nem tudtok elfelejteni, még belenézve a kérdésekbe több helyen láttam Shrekezést úgy, hogy nem írok ki már kérdést 2 hónapja. Szimplán most történtek velem olyan jó dolgok ami miatt nem akarok ide írni ebbe a kategóriába. Viszont folyamatosan jönnek a privát üzenetek, hogy hol vagyok, mikor írok ki kérdést, stb. ezért meg kellett szólalnom.
2023. júl. 19. 16:37
 290/293 anonim ***** válasza:
37%
Milyen dolgok történnek kifogtál egy pénzre hajtó nőcit?
2023. júl. 19. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!