Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Rajongói tábor, ez az év vicce. 😂 El ne hidd, hogy bárki rajong érted, a 99% szánalmasnak tart és csak röhög a vergődéseden, de semmiképpen nem rajong.
Így van, ahogy a 279 írja, a nők nálad SOKKAL jobbat érdemelnek, aki viszont lofszt sem érdemel párkapcsolat terén az éppenséggel te vagy. Egy ilyen hímsoviniszta, erősen nárcisztikus, nőket megvető alkoholista a tökéletes példája annak, hogy milyen ember az, aki nem érdemel semmilyen nőt.
Kiszel Tüncike a példaképe. 🤷♀️Az is azt hiszi, hogy mindenki rajong a tepsi seggéért.
Amúgy meg ne sajnáld tőle. Ennyi az összes jó az életében a sör meg a falás mellett, amikor elmereng a gyártó soron. Itt érzi valakinek magát. 🤭
Na mivan shrek mikor lesz újabb kérdés?
Miért ezt emelgeted ki mindig?
Egyelőre nem lesz új kérdés, 2 hónapja írtam ki az utolsót. Közben már 6 különböző felhasználó is nyaggat privát üzenetekben, hogy írjak már ki kérdést, meg hova tűntem ezért adtam itt magamról életjelet. Privát üzenetekre ahogy korábban, most sem fogok válaszolni.
Majd lehet egyszer visszatérek ide, de most egyelőre nem. Addig ki kell bírnia a rajongóknak.
Ha ezt várod, hogy elfejetsenek akkor, el kell keserítsek.
Téged ugyanis nagyon könnyű felismerni mert mindig az állítólagos vagyonodal vagy eszedel villogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!