Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Nem akartam ezt az életet magamnak, sokkal jobban szeretném ha egy boldog párkapcsolatban élnék, ez szerintem egyértelmű. De nem adatott ez meg nekem és ezekután az alkoholhoz nyúltam mivel nem bírtam már elviselni tovább egymagamban itthon ezt.
Nem hiszem, hogy arra a szintre jutok, munkában sosem iszom és nem is fogok.
Az valószínűbb, hogy nem élek meg nagyon idős kort, de egyedül mi értelme is lenne? Családtagok elmennek, más kapcsolatom nincs akkor minek éljen az ember egyedül szomorúságban?
Tettem én érte régen, de nem jött semmi. Jártam pszichológushoz és régen az se segített.
A hajléktalanok meg ahogy írtad ilyenek is olyanok is, de attól nem kéne beléjük rúgni, maximum nem adsz pénzt. Ugyanígy belém sem kéne rúgni szerintem , kaptam már eleget az élettől azzal, hogy örökké egyedül maradok boldogtalanságban.
A pszichológus is csak akkor lesz eredményes, ha nem a csodát várod tőle. Ahhoz bizony te is kellenél. De nem vagyok meggyőződve arról, hogy te egy picit is tettél volna. Leültél elé, hogy na itt vagyok aztán vártad a sült galambot.
És azzal, hogy ide kiírtad a sirámodat, bizony felhatalmazást adtál a beléd rúgásra is. Ha ennyire nem bírod a kegyetlen őszinteséget, amit kapsz, akkor ne írogassál ide sem. Akkor maradj az asztalnál csendben a boros üvegeddel, oszt' szíjjad, nyaljad. Panaszkodj annak, az legalább nem pofázik vissza.
Tudod babám azzal nem fogsz előrébb jutni, hogy megsimogatják a csúf fejedet. Az ilyeneket jól seggbe kell rúgni, mert maguktól képtelenek rájönni arra, hogy egyáltalán nem vétlenek a sorsuk alakulásában. Bár neked még ehhez sincs elég eszed.
Ez a gond, hogy rúgni akarsz te is, pedig néha lehet simogatni kellene.
Egy nő vagy egy jobb kinézetű férfi nyilván nem tudja beleélni magát ebbe az állapotba és azért beszélnek így.
Mire gondolsz ezzel, hogy vérszemet kap? Ha valaki sose kap kedvességet, de te adsz neki egy kicsit az segít rajta. Nem kell mindig arra gondolni, hogy majd többet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!