Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit alkoholistává...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 12:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/293 anonim ***** válasza:
91%
Vannak onsegito csoportok, van elvono, van pszichiater, szamtalan lehetoseg arra, hogy valtoztass az eleteden. Kitol varsz szeretetet, ha sajat magadat sem szereted? Ha ebben az utemben haladsz, 40 eves korodra az aluljaroban fogsz budosen fetrengeni a sajat hugyodban/hanyasodban. Ezt az eletet szanod magadnak?
2023. febr. 18. 16:31
 62/293 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy már nem azért de miért jössz itt a hajléktalanokkal? Nem nagyon tudom sajnálni azoknak sem a 90%-át mert csupán csak lusták dolgozni és egyszerűbb a kéregetés. Tény vannak normálisak meg találkoztam olyannal is akinek nem voltak lábai ezeket aláírom oké de a többség egy lusta disznó. Ha nem adsz semmit neki állnak az embernek meg hazudgálnak össze vissza. Még is miért kéne őket sajnálnom? Ahogyan téged sem sajnállak mert egyszerűen borzasztó a viselkedésed. Megértem hogy a csalódások miatt depis vagy de akkor előtted a lehetőség menj pszichológushoz ha meg nem akarsz akkor szenvedjél és igyál. Nem sajnálom az olyan embereket akik nyavajognak de nem tesznek azért hogy jobb legyen.
2023. febr. 18. 16:33
 63/293 A kérdező kommentje:

Nem akartam ezt az életet magamnak, sokkal jobban szeretném ha egy boldog párkapcsolatban élnék, ez szerintem egyértelmű. De nem adatott ez meg nekem és ezekután az alkoholhoz nyúltam mivel nem bírtam már elviselni tovább egymagamban itthon ezt.

Nem hiszem, hogy arra a szintre jutok, munkában sosem iszom és nem is fogok.

Az valószínűbb, hogy nem élek meg nagyon idős kort, de egyedül mi értelme is lenne? Családtagok elmennek, más kapcsolatom nincs akkor minek éljen az ember egyedül szomorúságban?

2023. febr. 18. 16:39
 64/293 A kérdező kommentje:

Tettem én érte régen, de nem jött semmi. Jártam pszichológushoz és régen az se segített.

A hajléktalanok meg ahogy írtad ilyenek is olyanok is, de attól nem kéne beléjük rúgni, maximum nem adsz pénzt. Ugyanígy belém sem kéne rúgni szerintem , kaptam már eleget az élettől azzal, hogy örökké egyedül maradok boldogtalanságban.

2023. febr. 18. 16:40
 65/293 anonim ***** válasza:
78%
A “shrek” alteregód jobb volt.
2023. febr. 18. 16:52
 66/293 anonim ***** válasza:
89%

A pszichológus is csak akkor lesz eredményes, ha nem a csodát várod tőle. Ahhoz bizony te is kellenél. De nem vagyok meggyőződve arról, hogy te egy picit is tettél volna. Leültél elé, hogy na itt vagyok aztán vártad a sült galambot.

És azzal, hogy ide kiírtad a sirámodat, bizony felhatalmazást adtál a beléd rúgásra is. Ha ennyire nem bírod a kegyetlen őszinteséget, amit kapsz, akkor ne írogassál ide sem. Akkor maradj az asztalnál csendben a boros üvegeddel, oszt' szíjjad, nyaljad. Panaszkodj annak, az legalább nem pofázik vissza.

Tudod babám azzal nem fogsz előrébb jutni, hogy megsimogatják a csúf fejedet. Az ilyeneket jól seggbe kell rúgni, mert maguktól képtelenek rájönni arra, hogy egyáltalán nem vétlenek a sorsuk alakulásában. Bár neked még ehhez sincs elég eszed.

2023. febr. 18. 17:03
 67/293 A kérdező kommentje:

Ez a gond, hogy rúgni akarsz te is, pedig néha lehet simogatni kellene.

Egy nő vagy egy jobb kinézetű férfi nyilván nem tudja beleélni magát ebbe az állapotba és azért beszélnek így.

2023. febr. 18. 17:14
 68/293 anonim ***** válasza:
87%
😑😑😑
2023. febr. 18. 17:20
 69/293 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen önsajnálatban fetrengő, mint te egyáltalán nem alkalmas simogatásra. Attól csak mégjobban vérszemet kapsz. Öreg vagyok már bohócnak csillagom.
2023. febr. 18. 17:23
 70/293 A kérdező kommentje:

Mire gondolsz ezzel, hogy vérszemet kap? Ha valaki sose kap kedvességet, de te adsz neki egy kicsit az segít rajta. Nem kell mindig arra gondolni, hogy majd többet akar.

2023. febr. 18. 17:27
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!