Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Gratulálj magadnak, csak ha mondjuk neked eltrozulna az arcod valamikor egy baleset miatt és onnantól semmibe nézne az egész férfi nemzet akkor hirtelen lehet nem ilyen magas lóról beszélnél.
Persze, amikor nem volt barátnőm egész életemben és kb. 27 évesen elkezdtem jobban inni az biztos az én hibám, 27 éves koromig semmi alkoholizmus nem volt , de egyszerűen már nem bírtam tovább elviselni ezt ép ésszel.
Azért nem mondok le a piáról mert ez teszi elviselhetővé az életem, ha a nőkön múlna és nem lenne segédszer már lehet vonat elé ugrottam volna.
Olyan ez mintha neked fájdalmaid lennének és lecsesznélek, hogy ne vegyél be fájdalomcsillapítot viseld a fájdalmat, megérdemled.
Nem tudom milyen Balázsról beszélsz de nem Balázs a nevem. Redditet pedig csak hírből ismerem.
Nem tudom rajta ki akart segíteni, de itt csak megvetést és belém rúgást látok. Egy földönfekvő férfi vagyok akit már megaláztak a nők és most mikor segítséget kérek akkor csak belém rúgnak, hogy megérdemlem.. és csodálkoznak a nők, hogy sok férfi lenézi vagy megveti őket amikor így viselkednek, amikor valaki gyenge van ellenfélként akkor kimutatják a foguk fehérjét sajnos. A nők olyanok mint a macskák, kegyetlenek, hálátlanok és csak akkor puncsolnak ha valami érdekük van benne a férfinél.
21
Inkább vagyok macska, mint alkoholista. És nem rúg beléd még a kutya se ha az állatoknál tartunk. Baromira nem izgatja senkit, hogy te fekszel, vagy ülsz, téged kellene, hogy izgasson.
Hülye példát hoztál fel nagyon, mert te lelkileg szenvedsz, a tablettát meg testi fájdalom miatt veszed be. A tiéd sokkal súlyosabb eset, mint egy fejfájás és azon úgy tudsz túl jutni egyedül, hogy elvonóra mész és pszichológiai segítséget kérsz. Bár nem biztos, hogy tudna segíteni, mert ha óriási gyengeakaratú vagy, akkor ugyanúgy a piába fogsz menekülni mint most teszed.
Pedig nagyon sok ex-alkesz létezik a világon, akik nem nyúlnak hozzá soha többé.
Rajtad múlik csak, számomra elképzelhetetlen, hogy a férfiak elutasítása miatt én elkezdenék inni, vagy drogozni, mert senki nem ér nekem annyit a csaladomon kívül, hogy oda jussak. De még ha a családban is lenne valami galiba, akkor sem folyamodnék piához, min értelme.
Egy büdös vagy mint a dög, kettő beteg vagy tőle, három a problémát meg kell oldani, nem figyelembe se venni. Ha te a könnyebb utat választod arról nem tehet senki más csak te! Nagyon sajnálom de ez az igazság. 🤷♀️
16 voltam.
Azért mondod ezt mert nem kaptál elutasítást egész életedben.
Az meg különösen ocsmány továbbra is, hogy továbbra is csak belémrúgni tudsz te is meg a többi is.
Nem tudom miről beszélsz..
Ha a nők nem így bánnak velem akkor nem nyúltam volna alkoholhoz, a nők tették ezt velem.
Mi az, hogy messzire elkerülnél? Mielőtt nem ittam akkor nem volt semmi normálistól eltérő csak nem úgy születtem, hogy a nőknek megfeleljek kinézetileg.
Ha úgy születek akkor most nem vagyok alkoholista hanem boldog párkapcsolatban élnék.
Rá kellett jönnöm, hogy a nők a leggonoszabb élőlények a világon, érdekek mentén mükődnek. Azt mondják , hogy a nők kedvesek,érzékenyek , stb. de csak akkor azok amik érdekük úgy szolgálja.
Itt a jó példa, egy kétségbeesett férfi akit már megrúgdaltak a nők élete során kiír egy kérdést ahol segítséget kér és nem segítséget kap, csak további alázást a nőktől akik érzik nyeregben vannak mert lenyomtak egy férfit a társaik és most mint a legyek jönnek és lepik.
Egyszerűen felfoghatatlan hogyan képes erre egy olyan nő aki amúgy érzékinek és kedvesnek írná le magát.
A külső csak egy dolog, ami miatt nem kellettél, volt ott más is jócskán. Mint pl a hülye hozzáállásod az emberi kapcsolatokhoz alapjáraton. Érződik tisztára milyen gondok vannak fejben és normális ember persze,hogy nem jött veled össze.
Tudod léteznek tolókocsiban is emberek sajnos, vagy 6 ujjal született, akár nyúlszájjal és mégis van társuk.
A külső csak egy kifogás, egy pont ahol leakadtál mint a beragadt lemez. Sajnálatra méltó vagy, nem kell beléd rúgni, te saját magadat rugdossod jó régóta, csak nem fogod föl, mert sokkal könnyebb másra fogni, hogy benned van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!