Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit alkoholistává...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 12:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/293 anonim ***** válasza:
83%

Uhhhhhh de ipari gyökér vagy kérdező....

Nem, arról, hogy te úgy döntöttél alkoholist aleszel, az nem mások hibája. Ha képtelen vagy megbírkózni a saját életeddel, akkor segítségre lett volna szükséged, nem alkoholra.

Ha gyáván megfutamodtál, mégis mire számítasz?

2023. febr. 18. 14:44
 32/293 A kérdező kommentje:

Segítségre lett volna szükségem nőktől, de egy sem segített. Ahogy most itt is csak belém rúgtak, sértegettek.

2023. febr. 18. 14:48
 33/293 anonim ***** válasza:
77%

Igyál inkább, a nőket meg verd ki végre a borgőzös agyadból. Nem is értem miért nem ezt csinálod a rinyálàs helyett, ha ez tesz boldoggá. Itt hiàba prédikálsz, meg próbálod a megmagyarázhatatlant megmagyarázni, nem fog sikerülni. Felnőtt ember vagy, viselkedj is úgy. Max. egy másik alkesz ért meg. Normális, józan életű ember nem fog. Hoztál egy döntést, hogy iszol, akkor igyál. Erről soha nem mások fognak tenni, hanem csakis kizárólag te! Értve vagyok?

Ronda vagy bszdmeg és ennyi.Mit kell ezen ennyit nyígni? A piától meg még rondább leszel. Okold az őseidet, hiszen tőlük örökölted.

2023. febr. 18. 14:49
 34/293 A kérdező kommentje:

Iszok, ne aggódj most is iszok reggel óta.

Szégyelld magad, hogy csak belerúgni tudsz egy földön fekvő emberbe. Hajléktalanoknak is így prédikálsz?

Ha már jóindulat nincs benned akkor legalább ne válaszolj.

2023. febr. 18. 14:53
 35/293 anonim ***** válasza:
78%

Miféle segítség? Hogy lefekszenek veled, hagyják magukat kihasználni olyan pasinak, akihez nem vonzódnak semmilyen formában (értsd: testi/lelki)?

Mi nem azért létezunk, hogy titeket szolgaljunk. Ne álmodozz már.

Soha a budos életben nem segítenék rajtad, nem vagyok prosti, sem segelyszervezet.

Undorító rohadt, lankadt, gusztustalan f@sz vagy és remélem senki még csak emberszámba se vesz, utolsó senkiházi giliszta vagy. Szenvedj csak tovább, úgy kell neked! 🙂

2023. febr. 18. 14:54
 36/293 A kérdező kommentje:

Ha az utcán egy férfi bántalmazna téged és segítségért kiáltanál amikor elsétálna ott egy férfi és odabökné neked, "hogy mi vagyok én segélyszervezet? Védd meg magad vagy szenved tovább"

Élveznéd?

2023. febr. 18. 14:57
 37/293 anonim ***** válasza:
80%

Miféle hülye példákkal jössz elő folyamat? :D

Miért is segítenek egy békaagyún? Megesz a franc, összehánynám magam tőled! :D

Ráadásul még egy idióta is vagy, még valid érveid sem vannak. Csak szajkózod, hogy mindenki beléd rúg, holott vannak itt értelmes tanácsok is. Na, ha nem veszel tudomást róluk, akkor én meg beléd rúgok, úgyis arra vágysz. :D

Élvezkedj rajta idióta.

2023. febr. 18. 15:02
 38/293 anonim ***** válasza:
73%

Csendben nem megy a vedelés? Anyádat, apádat nem mered ugye számonkérni, hogy minek gyártottak le szar genetikai háttérrel? Csak a nők szidása, gyalázása megy? Menthetetlen vagy és az is maradsz. Rajtad nem lehet segíteni és nem is érdemes.

2023. febr. 18. 15:03
 39/293 A kérdező kommentje:

Hol vannak a segítő kommentek? Én csak gyalázkodást látok.

2023. febr. 18. 15:10
 40/293 anonim ***** válasza:
78%
Most őszintén, hogyan lehet segíteni egy olyan pia gépen, aki csak annyit tud, hogy mocskos nők brühühű...?
2023. febr. 18. 15:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!