Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfit alkoholistává...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?

Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 12:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/293 A kérdező kommentje:

Nem beszéltem mocskos nőkről, idejöttek valóban ilyen nők akik elkezdtek rugdosni, gyalázkodni és erre reagáltam..

2023. febr. 18. 15:16
 42/293 anonim ***** válasza:
88%
Véletlen se hagyd abba az ivást. Sőt, lehetőleg minél többet önts le a torkodon, legalább hamarabb vége lesz
2023. febr. 18. 15:23
 43/293 anonim ***** válasza:
85%
Az összes kommented csak a nők hibáztatásáról szól. A külsőd nem a nők hibája. Ideje lenne felfogni. És az sem a nők miatt van, hogy piálsz. Ez kizárólag a te döntésed, gyenge jellemed. Nem tudom mit vártál, buksisimit, hogy jóvanferikém te teljesen àrtatlan vagy? Mindenről a nők tehetnek, ők a hibásak azért, hogy ronda lettél? Vagy mégis mi a lfszt vártál ettől a hisztizéstől, amit itt levágtál?
2023. febr. 18. 15:23
 44/293 A kérdező kommentje:

De az a nők hibája, hogy nem kellek nekik annak ellenére, hogy állítólag a belső is fontos nem csak a külső.

Az ivás valóban az én döntésem volt, de a nők miatt történt mivel már nem bírtam tovább.

Te döntésed, hogy gyógytornázz ha egy férfi eltöri a lábad és utána újra járni akarsz nem? Ok-okozat

Nálam is ez van, a nők miatt iszok.

2023. febr. 18. 15:27
 45/293 anonim ***** válasza:
82%
🤡🤡🤡
2023. febr. 18. 15:28
 46/293 anonim ***** válasza:
92%

Pasiként mondom és úgy, hogy tavaly se meg idén se szexeltem hogy remélem kamu a kérdés, mert ha nem akkor ilyen szégyen embert csodálom hogy a föld a hátán bír hordani.

31f

2023. febr. 18. 15:36
 47/293 anonim ***** válasza:
88%
De őszintén, milyen belsőd van neked, ha nem vagy képes elfogadni mások döntését? És ezt hisztis kis pcs módjára még kifejezésre is juttatod ország-világ előtt? A vonzalom nem erőltethető. Ebbe muszáj belenyugodni. Nő nélkül meg lehet élni. Sokan képesek rá. És nem is viselkednek így, ahogyan te. Ők vajon, hogy csinálják? Talán felnőttek, és nem rekedtek meg óvodás korban.
2023. febr. 18. 15:37
 48/293 A kérdező kommentje:

Én meg sose voltam kapcsolatban és csak kvákkal tudtam szexelni is. Nem összehasonlítható.

Te elfogadnád más döntését ha az úgy döntene, hogy vágják le az ujjad?

2023. febr. 18. 15:46
 49/293 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki magát teszi alkoholistává.
2023. febr. 18. 15:48
 50/293 anonim ***** válasza:
85%

"De az a nők hibája, hogy nem kellek nekik annak ellenére, hogy állítólag a belső is fontos nem csak a külső."

A helyzet az, hogy a belsőbb MÉG UNDORÍTÓBB, mint a külsőd.

2023. febr. 18. 15:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!