Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Nem beszéltem mocskos nőkről, idejöttek valóban ilyen nők akik elkezdtek rugdosni, gyalázkodni és erre reagáltam..
De az a nők hibája, hogy nem kellek nekik annak ellenére, hogy állítólag a belső is fontos nem csak a külső.
Az ivás valóban az én döntésem volt, de a nők miatt történt mivel már nem bírtam tovább.
Te döntésed, hogy gyógytornázz ha egy férfi eltöri a lábad és utána újra járni akarsz nem? Ok-okozat
Nálam is ez van, a nők miatt iszok.
Pasiként mondom és úgy, hogy tavaly se meg idén se szexeltem hogy remélem kamu a kérdés, mert ha nem akkor ilyen szégyen embert csodálom hogy a föld a hátán bír hordani.
31f
Én meg sose voltam kapcsolatban és csak kvákkal tudtam szexelni is. Nem összehasonlítható.
Te elfogadnád más döntését ha az úgy döntene, hogy vágják le az ujjad?
"De az a nők hibája, hogy nem kellek nekik annak ellenére, hogy állítólag a belső is fontos nem csak a külső."
A helyzet az, hogy a belsőbb MÉG UNDORÍTÓBB, mint a külsőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!