Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfit alkoholistává tett a nők hiánya és most azt vetik fel neki a nők, hogy alkoholistaként, hogyan is várna kapcsolatot akkor mi erre az ördögi körre a megoldás?
Nem kellettem senkinek mivel nem vagyok egy tipikus női kedvenc.
Elég szégyen, hogy ilyen érzéketlen vagy nőként és nem elég, hogy tönkretettétek az életem, még ezután itt viháncoltok, hogy majd de rossz lesz még nekem emiatt..
Ez nem igaz. Te összehasonlítasz valami kis munkahelyi problémát azzal, hogy valaki úgy éli le az életét, hogy nem jut olyan dologhoz amihez más ember igen és természetes lenne.
Ez olyan mint mikor valaki hajléktalan , fagyoskodik az utcán, rossz az élete nem tud kitőrni és valaki lecseszi mert iszik, hogy kicsit legalább kiszabaduljon a valóság börtönéből.
"Te összehasonlítasz valami kis munkahelyi problémát"
Te meg ezt a példát úgy hozod fel hogy halvány gozod sincs az eletemrol, semmit nem tudsz rólam, de az tuti biztos hogy a te problémad sokkal nagyobb mint az enyém vagy barkie úgyhogy hogy jövök én ahhoz hogy hozzád hasonlitsam magam.. Szállj már le a földre.
Nem vagy te olyan különleges hogy csak neked lehessen nehéz az életed.
#11Én aztán biztosan nem tettem tönkre a te életedet bébi. Soha nem találkoztam veled. Szerencsére.
Érzéketlen vagyok? Lehet, igen. De az ilyen csak jajgatni tudó, de semmit nem változtató, életképtelen, gyenge jellemű rinya gépeket, akik mindig másokat okolnak mindenért maguk helyett, egyszerűen nem tudom ember számba venni. Mea culpa bébi!
Senki se fog sajnálni, amiért puncihiányod van. Tenni kellett volna, hogy legyen. Te ehelyett inkább a maradék esélyed is elittad, és követelőzöl.
Tudod, ez olyan, mint amikor a hajléktalan irigyli a fizetésem, de a munkám nem hajlandó megcsinálni.
A nők nem tehetnek róla, hogy gyenge idegzetű vagy, labilis. Ne már mi ránk fogd!
Miért nem szoksz le a piáról akkor, miért nem mutatod meg, hogy nem éri meg egyik nő sem, hogy tönkretedd a májad és életed ha mi vagyunk a hibásak? Azért, nem mondasz le az alkoholról mert könnyebb másra fogni a saját gyengeségeid. Szánalmas vagy.
"vagy ha tompítom a tudatom alkohollal és legalább kicsit néha boldog vagyok?"
Mindenki leszrja, hogy mitől leszel kicsit boldog. Igyál, de kussban. Oké?
Lesz neked még csajod , de talán sem ő sem te nem vagytok készek , hogy odaadjátok magatok a másiknak.talán még valamit el kell érnetek.
2#vótam
Amúgy én is szoptam eleget- évekig csak sétáltam, mert a dopaminszintem felborult pszichózisom volt.
De kijutottam- szeretettel megbocsátassal és segítséggel amit kaptam.
(Hálásan köszönöm)
Te szállj le a földre! Az, hogy lecsesz hétfőn a főnököd azért nem leszel alkoholista, de amikor éveken, hosszú éveken át nem jutsz nőhöz és nem tudsz boldog lenni az kicsit más tészta.
Olyan mintha azt hasonlítanánk össze, hogy le kell vágni a lábát valakinek neked meg nem adta ki a nyári szabadásgot a főnököd! Nem ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!