Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves nőként sosem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves nőként sosem volt párom. Ne adjam fel online térben az ismerkedést, ha offline nem tudom megoldani?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé introvertált vagyok, nincs baráti társaságom, ahol megismerhetnék férfiakat és az a helyzet, hogy az én korosztályomtól és felfelé már nem is nagyon vannak egyedül. Több fiatalosabb csapatban is dolgoztam màr, de egyedülálló férfiak egyáltalán nem voltak köztük.

A pszichológusom szerint az én generációm már nem az a kezdeményező típus, nekem kell kiszúrni szimpatikusnak tűnő férfiakat és még azon az áron megkérdezni a telefont pötyögő embereket, akár a buszon, hogy esetleg elhajtanak a fenébe... Sajnos közelebbi baráti viszonyoknál is több elutasításban volt részem, ha kezdeményezni próbáltam. Nem akarok egy kétségbeesett spinének tűnni, aki vadidegeneket szólít le ismerkedési célzattal. :( Az ilyesmit én sem szeretem, főleg, mert általában sokkal idősebb pasik nyomulnak rám, buszon, utcán. Én meg sajnos nem vagyok olyan, akit vonz a nagy korkülönbség. Főleg nem házas pasival.

Próbáltam a társkeresőzést. Eddig nagyon lesújtó véleményen vagyok. :( Rengeteg férfinak teljesen rendezetlen az élete. Sokszor csak szexpartnert keresnek.

Amúgy ezzel nem lenne gond de... szűz vagyok így kapcsolatra vágynék az elsőhöz. Nyilván nem férjet keresek, de tisztelem magam annyira, hogy ha eddig nem sikerült, akkor nem megyek bele ilyenbe csak azért hogy ne legyek az.

Nem akarom feladni a társkeresőzést, de szűzen elég nehéz lazának lennem, mert mindenféle hülye indokkal kell nemet mondjak a csak szexuális ajánlatokra, és az ilyen helyzetek élőben még kínosabbak voltak.

Egyébként csak olyan srácokkal randizom, akiknek hozzám hasonlóan van diplomájuk és nem dohányoznak. Most már azt is elvárom, hogy legyen munkája és ne csak a szexre menjen. De kezdem azt érezni, hogy ez a léc is túl magas, főleg az online térben...

2023. febr. 1. 16:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
7%
Gondolom a kérdező ronda külsőleg, viszont neki az agyoniskolázott, jóképű pasi kell :D ja csal az nem áll le vele,mivel megteheti, hogy jó nője legyen😀🤣
2023. febr. 1. 20:37
 42/70 anonim ***** válasza:
0%

26

Tolmács vagyok, én nem köpködik semmibe, ellenben óránként 25.000 Ft-ot keresek. Mondj egy címet, dobok be neked egy csekket, hogy így hónap végén megtamogassalak :D

2023. febr. 1. 20:43
 43/70 anonim ***** válasza:
59%

Azon gondolkodom, vajon csak trollkodás-e ez a kérdés a rengeteg kifogással és elvárással, de ha nem, meg ne haragudj, van 3-4 ilyen 25+-os szűz nö ismerősöm, akinek sosem volt kapcsolata sem (az egyik közvetlen rokonom), és elárulom, hogy mind defektes...

Persze, nyilván mind azt gondolja magáról, hogy normális, csak kicsit introvertált, de olyan úgy viselkednek, olyan dolgaik vannak sokszor, mint a felnőtt testbe zárt 15 éveseknek, nincsenek mentálisan-agyilag felnőve, szerintem te sem, ez az igazság.

Az elvárások növelése helyett inkább el kellett volna menned kicsit lazulni ide-oda 20 évesen, erőt venni magadon és nyitni kicsit mások, a világ, a csoporttársak felé, nem kell ehhez partiállatnak lenni, de nem értem, hogy aki soha nem jàr sehova csak gubbaszt otthon vagy elmegy néhanap, de ül a sarokban és nem lehet hozzászólni sem, az mit vár. Társa annak lesz, aki társas lény.

Egy kicsit lejjebb kellett volna adni az igényekből, akár nem diplomásokkal is ismerkedni, mert bocs, de senki nem akar valójában egy defektes 26 éves nővel kezdeni, ezekkel az elvárásokkal meg antiszocsággal csak annyir értél el, hogy egyedül, család nélkül fogsz meghalni.

Nem tudom, te mit tudsz nyújtani a másiknak a diplomádon kívül? A leírásod alapján se semmiféle felnőtt tapasztatod, se munkád, se szociális életed, semmid.

2023. febr. 1. 20:48
 44/70 A kérdező kommentje:
Leírtam a korábbi válaszokban mivel foglalkozom jelenleg. Nem fogom még egyszer leírni...
2023. febr. 1. 21:13
 45/70 A kérdező kommentje:

Na jó, újra végigolvastam a válaszokat meg a privátokat, amiket kaptam.

Igazából én olyan 90%-ban úgy vagyok vele, hogy fel kell készülnöm, hogy valóban egyedül fogok meghalni. A 10%-om valahol reménykedik, hogy hátha mégis sikerül, ha csak egy kis időre, megtapasztalni, milyen nem egyedül lenni. :/

Az hogy ki "defektes" jó kérdés... én sajnos valóban nem vagyok egészséges, ugyanis depresszióval kezelnek. Családi örökség, kigyógyulni nem lehet belőle, legfeljebb szinten tartani. 2 hónappal ezelőtt konkrétan úgy néztem ki, hogy ha hazaértem, sírtam. Akár órákon át és semmit sem tudtam kitalálni, hogy megnyugtassam magam.

Tulajdonképpen ez az egyik oka, hogy a neuropszichológia vonz, ha már ezt a szakot végeztem el. A tanácsadás, mélylélektan, klinikai pszichológia tényleg nagyon mély víz, nem hiszem, hogy emberileg kompetens vagyok rá.

Volt olyan fèrfi, akit amiatt utasítottam el, mert nem akartam beleráncigálni ebbe az életbe, azt éreztem ennél sokkal jobbat érdemel.

Van egy másik fizikai betegségem is, ami néha pokollá teszi a napjaimat.

Jelenleg emiatt nem alszom hajnal fél 5-kor. :(

Úgyhogy én igazából nem várom, hogy bekopogtat a szőke herceg, vagy valaki, aki intellektuális személyiség. Mert egyszerűen úgy érzem, hogy nekem ez nem jàr, mert nálam bárkinek juthat jobb, akivel kevesebb gond van, aki nem hullik szét olykor... Mert hiába minden jó tulajdonságom, ha a rosszak valószínűleg felülírják.

Nekem mindig az volt a tapasztalatom emberekkel kapcsolatban, hogy engem csak kis adagokban lehet "elviselni". Azért vagyok magányos, mert nem akarom megint ezt érezni. Van 3 baràtnőm, jelenleg úgy állunk, hogy 2 havonta 1x ha találkozunk egymással, ugyanis fizikailag nem tudjuk megoldani, hogy több legyen belőle.

Most ott tartok, hogy fontos az elfogadás, elengedés. Belefàradtam a sírásba. Akkor már inkább csak csinálom, amit szeretnék, ha máshogy nem megy, akkor sajnos magányosan.

Az életben maradásért legalább nem kell küzdenem, van saját lakásom, ami óriási érték a mai Magyarországon, hiszen brutális ingatlanárak vannak. :(

Ui: akik azt javasolták, hogy plasztikai műtéthez folyamodjak, ha nem tartom magam elég vonzónak, nos 180 ezer forint a PhD fizetésem. Megnézem, ki fizet ki ebből mondjuk egy 2 milliós mellműtétet (erre mondjuk pont nincs szükségem)...

2023. febr. 2. 04:56
 46/70 anonim ***** válasza:
0%

42 - jó lesz az 2500 forintnak is, a nyelv korep kb ennyibe kerül óránként.

Egyébként legalább előnyben vagy egy mekis állásinterjún mert tudsz valami nyelvet. Lehet akar kasszas is. 😂😂😂

2023. febr. 2. 06:25
 47/70 anonim ***** válasza:
72%

45

A depressziót kezeled?

2023. febr. 2. 06:48
 48/70 anonim ***** válasza:
57%
Normal munkahelyed mikortol lesz? Majd talan ott sikerul...
2023. febr. 2. 09:54
 49/70 anonim ***** válasza:
81%

Hát, kedves kérdező, szomorú dolgokat írtál le. Kb. ezzel kellett volna kezdened, ugyanis a társkeresési problémáid is ebből fakadnak.

Ha most lenne egy kapcsolatod, az életed talán egy hangyányival jobb lenne, egy kicsit boldogabb lennél, de összességében majdnem ugyanolyan pocsékul éreznéd magad. Szóval azt javaslom, hogy próbáld meg a problémáidat a gyökerüknél kezelni, bármilyen reménytelennek is tűnik most. Emellett persze pasizhatsz, sőt, javaslom is, hogy pasizz, de ne ez legyen a prioritás.

Hozhatom akár magamat is pozitív példának, hosszú évek, vagy inkább egy évtized alatt sikerült komoly eredményeket elérnem a pszichés állapotom javításában. Az életem még mindig egy rakás sz.r, de legalább nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, mint korábban és már az életem rendberakésánál is vannak pozitív fejlemények. Mire 40 leszek, talán egészen normális ember lesz belőlem. Szóval nem reménytelen, hajrá, tessék belevágni!

Még egy megjegyzés a társkeresőkkel kapcsolatban. Az ott lévő emberek, legalábbis a nők nagy többsége pszichés beteg, vagy komoly jellemhibákkal rendelkezik. Ez valószínűleg a férfiakra is igaz. Nem ideális terep az ismerkedésre, de a semminél jobb.

Írod, hogy "nem akartam beleráncigálni ebbe az életbe" Ezek szerint mégis csak sikerült találni normálisnak tűnő pasit. De őt meg akkor ezért utasítod el? Azt hiszem látod, hogy ez nem egy normális hozzáállás a részedről. Ilyen hozzáállással soha senkit nem fogsz találni, ezt gondolom te is belátod. És ahogy írtam korábban, nem a pasik készülékében van a hiba.

Ez a "nem akartam beleráncigálni ebbe az életbe" pedig egy marhaság. Ezt hadd döntse már el a másik. Elvileg mindketten felnőtt emberek vagytok. Ha ő ezt vállalja veled, akkor az az ő felelőssége. Amúgy egyes férfiak ösztönösen szeretik az ilyent. Kevesen ismerik el, de a normálisabb, jobb lelkű férfiakban van a nők iránt egy ilyen védelmezői, pátyolgatási ösztön. Kicsit hasonló ahhoz, ami a nőkben van a kisgyerekek iránt. Szóval, bármilyen beteges is, de lehet hogy egy férfi ezt rövid távon még élvezné is veled, mert így ki tudja élni ezt az ösztönét rajtad. Emiatt igazán nem kell elutasítani senkit.

2023. febr. 2. 09:56
 50/70 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen 180 ezres fizetésű nőkkel sose állnék le, azért legyen már egy szint. Ha egy nő elvárja, akkor férfiként en is elvárom hogy egy nőt ne nekem keljen már eltartanok. Ok hogy van saját lakásod, de 180 akkor se elég semmire se.

Értem en hogy PhD, de jelenleg egy benzinkutas többet keres. Olyat kéne tanulni ami versenyképes és nem bohockodni ilyen PhD dolgokkal amikor semmit nem ér.😂 Persze hogy elvárás a diplomás csávó, valakinek pénzt is kell keresni ha már az álmait kergető lánynak nem sikerül.

2023. febr. 2. 10:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!