16 évesen hol tudok ismerkedni?
Nincs más lehetőséged erre, mint valamely állandó közösség, ahová te is járhatsz.
Valami bizonyosan van, ami kicsit is érdekel.
Nos, ahová én mennék most.... szabad asszociációs teszt :)
Íjászat? Tánc? Sport? Könyvtár? E sport? Szakács klub? Természetjárók?
Én sem abban a környezetben vagyok éppen, ahol könnyen találnék hozzám hasonló érdeklődésű embereket, akikkel összebarátkozhatnék.
Persze egy-kettő azért akad a suliban, de emellett bevált módszereim közé tartozik az is, hogy az interneten keresgélek. Ott is vannak nagyon jó emberek... Nem mindig könnyű őket megtalálni, de azért vannak jó páran.
Itt ezen az oldalon is találtam már néhányat :D
Lehet nem túl valószínű, de azért az sem kizárt, hogy éppen közel laktok egymáshoz a netes emberekkel. Én találkoztam már velük néhányszor.
Nyilván sokkal jobb lenne, ha mind a szomszédban laknának és heti több alkalommal is találkozhatnék velük, de nekem jelen pillanatban ezek a lehetőségeim vannak, ezekből szeretném kihozni a maximumot.
(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!