Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 16 évesen hol tudok ismerkedni?

16 évesen hol tudok ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretnék új barátokat szerezni, viszont nincsenek olyan hobbijaim, amik miatt közösségbe tudnék járni. Az fontos szempont nekem, hogy ne online ismerkedjek, mert sokkal jobban szeretek élőben találkozni az emberekkel. Nem járok bulikba, és nem is iszom, így olyasmi embereket keresek, akik hasonlóak, mint én. Szerintetek hol találhatnék ilyen embereket, ahol nem furcsa megszólítani őket?

2022. dec. 1. 23:04
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szombathelyen lakok
2022. dec. 3. 15:16
 12/13 anonim válasza:
Haaat nem tudom, akarsz barátkozni?
2022. dec. 3. 15:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Őszintén nekem nagyon fontos lenne az, hogy viszonylag közel legyenek, mert pont ez a része hiányzik a dolognak, hogy el tudjak járkálni valamerre. Ezen az oldalon én is találtam már néhány embert, akikkel nagyon jó beszélgetni, csak én most nem beszélgetőpartnereket keresek:(

Nekem is elsősorban a sport jutott eszembe, mint lehetőség, csak azzal az a gond, hogy jelenleg új sportot keresek, és 16 évesen már nem találok olyan helyet, ahol kezdők között is vannak velem egykorúak.

2022. dec. 7. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!