Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves nőként sosem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves nőként sosem volt párom. Ne adjam fel online térben az ismerkedést, ha offline nem tudom megoldani?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé introvertált vagyok, nincs baráti társaságom, ahol megismerhetnék férfiakat és az a helyzet, hogy az én korosztályomtól és felfelé már nem is nagyon vannak egyedül. Több fiatalosabb csapatban is dolgoztam màr, de egyedülálló férfiak egyáltalán nem voltak köztük.

A pszichológusom szerint az én generációm már nem az a kezdeményező típus, nekem kell kiszúrni szimpatikusnak tűnő férfiakat és még azon az áron megkérdezni a telefont pötyögő embereket, akár a buszon, hogy esetleg elhajtanak a fenébe... Sajnos közelebbi baráti viszonyoknál is több elutasításban volt részem, ha kezdeményezni próbáltam. Nem akarok egy kétségbeesett spinének tűnni, aki vadidegeneket szólít le ismerkedési célzattal. :( Az ilyesmit én sem szeretem, főleg, mert általában sokkal idősebb pasik nyomulnak rám, buszon, utcán. Én meg sajnos nem vagyok olyan, akit vonz a nagy korkülönbség. Főleg nem házas pasival.

Próbáltam a társkeresőzést. Eddig nagyon lesújtó véleményen vagyok. :( Rengeteg férfinak teljesen rendezetlen az élete. Sokszor csak szexpartnert keresnek.

Amúgy ezzel nem lenne gond de... szűz vagyok így kapcsolatra vágynék az elsőhöz. Nyilván nem férjet keresek, de tisztelem magam annyira, hogy ha eddig nem sikerült, akkor nem megyek bele ilyenbe csak azért hogy ne legyek az.

Nem akarom feladni a társkeresőzést, de szűzen elég nehéz lazának lennem, mert mindenféle hülye indokkal kell nemet mondjak a csak szexuális ajánlatokra, és az ilyen helyzetek élőben még kínosabbak voltak.

Egyébként csak olyan srácokkal randizom, akiknek hozzám hasonlóan van diplomájuk és nem dohányoznak. Most már azt is elvárom, hogy legyen munkája és ne csak a szexre menjen. De kezdem azt érezni, hogy ez a léc is túl magas, főleg az online térben...

2023. febr. 1. 16:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
57%
Csajok nem jönnek be?
2023. febr. 1. 17:31
 22/70 A kérdező kommentje:
Hm, ha bejönnének lehet előrébb lennék. XD
2023. febr. 1. 17:36
 23/70 anonim ***** válasza:
61%

Egyébként a társkeresők offosak ha ilyen intelligens pár a cél. A legtöbb ember ott csak ilyen kirakat ember és szexet akar.

A körödben kell keresned valakit.

Nekem pl. van diplomám, de kiakasztana ha ilyen f*szságokról kéne beszélgetnünk mindig mint amiket itt emlegettél. Elég a sok speciális dolgok a munkahelyen hallgatni, itthon inkább az egyszerű életet élném. Ez nem azt jelenti hogy csak arról beszélünk h mit nézzünk este stb., de az ilyen napi, mély intellektuális dolgokat offolnám.

Az se előny hogy nincs tapasztalatod a férfiak terén, azért vannak a kapcsolatban és az ágyban is igények és egy 26 éves nőt jó lenne nem úgy kezelni mint az első csajomat 16 évesen.

2023. febr. 1. 17:40
 24/70 anonim ***** válasza:
33%
Probalkozz külföldi pasikkal. Nalam ez lett a megoldas. Bar en tök masmilyen vagyok, mint te amiket irtal magadrol.
2023. febr. 1. 17:44
 25/70 anonim ***** válasza:
88%

19

És neked mégis milyen diplomád van, hogy itt osztod az észt, melyik mekis és melyik nem mekis diploma? Az ilyen emberekkel szoba sem állnak a nők, mint te, max az ugyanennyire sekélyes prolik, mint te.

2023. febr. 1. 18:02
 26/70 anonim ***** válasza:
0%
25 - Kérlek ne köpj majd bele a bigmacembe. :)
2023. febr. 1. 18:04
 27/70 A kérdező kommentje:

23 az sem előny, hogy amúgy nem tartom magam eléggé szerethetőnek. Pont az ilyen magasröptü dolgaim miatt, mert erre nagyon kevés embernek van igénye. Fogalmam sincs amúgy, hogy mit dolgozol, meg mire vágysz otthon, de hát nyilván ha f*szságnak tartasz valamit, akkor keress olyan nőket, akik főznek ràd, szexelnek veled, eljárnak veled biciklizni, maximum a kolléganőjüket és az anyjukat kibeszélik néha, de még véletlenül se beszélnek a politikáról, vagy bármi ilyen dologról, mert te olyan személyiség vagy, aki a háta közepére se kívánja ezt. Én nyilván olyan férfira vágyom, akinek ezek nem f*szság kategóriában vannak, hanem értelemszerűen igényük is van ilyesmiket átbeszélni. Ha nem is minden este, de néha ugorjunk bele.

A férfiaknak is vannak elvárásai, persze. Nyilván nem várhatom el, hogy bárki belemenjen egy tapasztalatlan nővel, mert akinek annyira fontos a szex, hogy a kapcsolat abszolút alapja, az nem fog belemenni egy szűz nővel, mert nincs hozzá türelme. Tök logikus. De azért vannak normalis ferfiak, akik nem 15 évesen kezdték a nemi életüket, hanem mondjuk huszonévesen. Én valahol abban remenykedem, hogy az ilyen férfiak megértőbbek lesznek ezzel kapcsolatban.

De igen, lejátszódott bennem a jelenet, hogy nem leszek elég jó az ágyban (vagy hát eleinte) és ez lehet az oka az első nagy szakításomnak majd. Csak hát nem tudhatom, milyen leszek kapcsolatban.

2023. febr. 1. 18:05
 28/70 anonim ***** válasza:
31%
Hát én szívesen elvenném egy 26 éves nő szüzességét, úgyhogy ezen ne aggódj. Tök izgató dolog. :D
2023. febr. 1. 18:11
 29/70 anonim ***** válasza:
30%

Szerinted amelyik férfinek nincs diplomája az kevesebbet ér nálad? Érettségivel csak buta emberek vannak?

Ezért vagy te egyedül…. Nincs több kérdésem

2023. febr. 1. 18:12
 30/70 anonim ***** válasza:
17%

29 - Azért egy PhD hallgató már tényleg nincs egy szinten egy érettségis csávóval.

Még néhány mekis diplomás csaj oké mondjuk azt hogy egy szinten van egy érettségissel, de a legtöbb aki valami értelmeset tanult az nem buta és előbb-utóbb ki fog jönni a különbség. Más világnézet és más értelmezése van egy olyan embernek aki tanultabb.

2023. febr. 1. 18:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!