Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves nőként sosem volt párom. Ne adjam fel online térben az ismerkedést, ha offline nem tudom megoldani?
Sajnos eléggé introvertált vagyok, nincs baráti társaságom, ahol megismerhetnék férfiakat és az a helyzet, hogy az én korosztályomtól és felfelé már nem is nagyon vannak egyedül. Több fiatalosabb csapatban is dolgoztam màr, de egyedülálló férfiak egyáltalán nem voltak köztük.
A pszichológusom szerint az én generációm már nem az a kezdeményező típus, nekem kell kiszúrni szimpatikusnak tűnő férfiakat és még azon az áron megkérdezni a telefont pötyögő embereket, akár a buszon, hogy esetleg elhajtanak a fenébe... Sajnos közelebbi baráti viszonyoknál is több elutasításban volt részem, ha kezdeményezni próbáltam. Nem akarok egy kétségbeesett spinének tűnni, aki vadidegeneket szólít le ismerkedési célzattal. :( Az ilyesmit én sem szeretem, főleg, mert általában sokkal idősebb pasik nyomulnak rám, buszon, utcán. Én meg sajnos nem vagyok olyan, akit vonz a nagy korkülönbség. Főleg nem házas pasival.
Próbáltam a társkeresőzést. Eddig nagyon lesújtó véleményen vagyok. :( Rengeteg férfinak teljesen rendezetlen az élete. Sokszor csak szexpartnert keresnek.
Amúgy ezzel nem lenne gond de... szűz vagyok így kapcsolatra vágynék az elsőhöz. Nyilván nem férjet keresek, de tisztelem magam annyira, hogy ha eddig nem sikerült, akkor nem megyek bele ilyenbe csak azért hogy ne legyek az.
Nem akarom feladni a társkeresőzést, de szűzen elég nehéz lazának lennem, mert mindenféle hülye indokkal kell nemet mondjak a csak szexuális ajánlatokra, és az ilyen helyzetek élőben még kínosabbak voltak.
Egyébként csak olyan srácokkal randizom, akiknek hozzám hasonlóan van diplomájuk és nem dohányoznak. Most már azt is elvárom, hogy legyen munkája és ne csak a szexre menjen. De kezdem azt érezni, hogy ez a léc is túl magas, főleg az online térben...
Döbbenetes, hogy amikor a ronda vagy nőknél sikertelen férfiak írnak ide ki kérdést, hogy nem találnak nőt, kikérik maguknak, hogy miért őket hibáztatja mindenki, miért beszélnek úgy velük sokan, mint a kutyával. Erre fordítva, amikor egy sikertelen nő merészel kiírni egy kérdést, ők pontosan ugyanazt csinálják, mint amit kikérnek maguknak. Lásd pl. 6-os és a 10-es válaszolókat ("az ilyen üres, jellemtelen nők") és te honnan a jó anyádból veszed látatlanul, hogy a kérdező hölgy üres és jellemtelen? És ez már nem az első eset, korábban volt egy nő, aki kiírta, hogy ronda és nem kell egyetlen normális férfinak sem, őt is szarrá oltották az incelek és a többi megkeseredett életű. Meg persze a többi kérdezni merészelő nőt is, aki magát rondának titulálta és segítséget várt volna, de csak a mocskot kapta a nyakába.
Na, remélem innentől ti se vártok majd el empátiát másoktól.
Ne vedd magadra ezeket kérdező. Te kulturáltan kifejezted a problémádat, kulturáltan, másokat nem bántva kértél segítséget, és még mindig közel sem vagy az a megkeseredett fajta, mint az itt panaszkodó incelek, akik az ilyen kérdéseknél rendre bizonyítják, mit is jelent számukra az empátia, amit oly bőszen számonkérnek másokon.
31, De megmondta, azta, micsoda oltáskák. :D
Ő nem is írta magáról hogy ronda. Mondjuk ha már ilyen kis empatikus, megmondó ember vagy akkor a csúnya kifejezés szebb lett volna.
Egyébként a fele trollkodik csak, unalomból, de nem baj hogy ennyire beleéled magad az oltáskákba. :D
Nézd, én nem értem a nőket, amikor a társkereső miatt panaszkodnak. Iszonyat mennyiségű pasi közül válogathattok.
Férfiként a fenti kritériumaidnak megfelelek, valami miatt mégis egy kínszenvedés számomra a társkeresőzés. Heti összesen 1-2 érdeklődő akad, úgy, hogy minden nap 2 órát biztosan eltöltök ezeken a platformokon, párhuzamosan többön is. Havonta max. 1 randit tudok összehozni. Igaz, ezek a lányok általában tetszenek nekem is, nem állok le akárkivel. De ez akkor is iszonyú kevés szám.
Nőként napi szinten tucatjával írnak rátok. Tudom, hogy így van, próbáltam. Képtelen vagyok elhinni, hogy ennyi pasi közül nem vagytok képesek kiszűrni 1-2 normálisat. Én is tartós kapcsolatot keresek neten és biztos vagyok benne, hogy rengetegen vannak még így. Mi van veletek lányok, hogy képtelenek vagytok szűrni?
31-es vagyok.
Amúgy én is PhD-hallgató vagyok, kedves kérdező (férfi).
Csak nekem van párom.
Kívánom neked is, hogy egyszer találj egy magadhoz méltó párt!
Nyilván minél intelligensebb és műveltebb vagy, annál nehezebb sajnos párra lelni. Nyilván nem kell indokolnom, hogy miért.
Nem nőként írtam a 31-est. De megértem, hogy férfiként is nehéz, de pont ezért kéne empatikusnak lenni azokkal szemben, akik hasonló problémával küzdenek. Hiába mondod te, hogy találhatna X-Y párt, de a sikertelen férfiaknak is mindig azt mondják mások, "hogyha nem válogatnátok, akkor lenne nő".
Ugyanezt mondod lényegében a kérdezőnek is. Ez így nem túl fair.
#33 vagyok.
Nem azt mondtam a kérdezőnek, hogy ne válogasson. Ezt nem tudom honnan olvastad ki. Azt írtam, hogy JÓL válogasson! Én is válogatok, még abból a kevésből is, ami akad. És a szűrés alatt nem azt értettem, hogy a társkereső szűrő funkcióját használd, hanem hogy tanuld meg kiszűrni a tűt a szénakazalban! Még szép hogy válogasson! Eszméletlen mennyiségű üzenetet kapnak a nők, muszáj válogatniuk.
Csak valahogy az a benyomásom (és ezek kb. tények), ahogy a kérdező is leírta, a lányok mindig a zűrös pasikkal, vagy a fuckboyokkal mennek el a végén, aztán meg panaszkodnak, hogy "jé, ez egy fuckboy, micsoda csalódás! Az összes pasi egy fuckboy!"
Elárulom a titkot. Nem, nem minden pasi fuckboy, csak nem tudsz szűrni! Mert ha tudnál, akkor velem és a hozzám hasonlókkal jönnétek randizni, de mint a mellékelt ábra mutatja, nem velem jöttök. Ha tudnátok szűrni, nem érne benneteket annyi meglepetés és csalódás!
Szóval megbocsásson itt mindenki, a kérdezőt is beleértve, de valahányszor egy nő a szemét pasik miatt sír, mindig kinyílik a bicska a zsebemben. Mert a saját döntésük és választásuk miatt kerülnek olyan helyzetbe, amilyenbe kerülnek, csakhogy ezt nem veszik észre. Helyette áthárítják a felelősséget, úgy alles zusammen, a "pasikra", köztük rám is.
Hát tehettek nekem egy szívességet, mert itt vagyok én, a nem fuckboy, papíron a tökéletes pasi és mégis ugyanúgy kínlódok, mint ti.
37 - Na, én 2-3 ilyen eset után engedtem el a dolgot és csak szexre utazok. Az előző kapcsolatom tette fel a pontot az i-re.
Az előző barátnőm rommá szidta az exét hogy mekkora g*ci volt vele, lenézte és degradálta egyfolytában. Én tök kedves voltam vele, mindig próbáltam meglepni valamivel, értékeltem a cselekedeit és azt hogy jelen van az életemben, erre elhagyott. Azzal az ürüggyel hogy ő nem áll készen egy kapcsolatra, mindezt hónapok után amúgy. Nyilván hamarosan már tinderen lógott, azóta már van is valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!