Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves nőként sosem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves nőként sosem volt párom. Ne adjam fel online térben az ismerkedést, ha offline nem tudom megoldani?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé introvertált vagyok, nincs baráti társaságom, ahol megismerhetnék férfiakat és az a helyzet, hogy az én korosztályomtól és felfelé már nem is nagyon vannak egyedül. Több fiatalosabb csapatban is dolgoztam màr, de egyedülálló férfiak egyáltalán nem voltak köztük.

A pszichológusom szerint az én generációm már nem az a kezdeményező típus, nekem kell kiszúrni szimpatikusnak tűnő férfiakat és még azon az áron megkérdezni a telefont pötyögő embereket, akár a buszon, hogy esetleg elhajtanak a fenébe... Sajnos közelebbi baráti viszonyoknál is több elutasításban volt részem, ha kezdeményezni próbáltam. Nem akarok egy kétségbeesett spinének tűnni, aki vadidegeneket szólít le ismerkedési célzattal. :( Az ilyesmit én sem szeretem, főleg, mert általában sokkal idősebb pasik nyomulnak rám, buszon, utcán. Én meg sajnos nem vagyok olyan, akit vonz a nagy korkülönbség. Főleg nem házas pasival.

Próbáltam a társkeresőzést. Eddig nagyon lesújtó véleményen vagyok. :( Rengeteg férfinak teljesen rendezetlen az élete. Sokszor csak szexpartnert keresnek.

Amúgy ezzel nem lenne gond de... szűz vagyok így kapcsolatra vágynék az elsőhöz. Nyilván nem férjet keresek, de tisztelem magam annyira, hogy ha eddig nem sikerült, akkor nem megyek bele ilyenbe csak azért hogy ne legyek az.

Nem akarom feladni a társkeresőzést, de szűzen elég nehéz lazának lennem, mert mindenféle hülye indokkal kell nemet mondjak a csak szexuális ajánlatokra, és az ilyen helyzetek élőben még kínosabbak voltak.

Egyébként csak olyan srácokkal randizom, akiknek hozzám hasonlóan van diplomájuk és nem dohányoznak. Most már azt is elvárom, hogy legyen munkája és ne csak a szexre menjen. De kezdem azt érezni, hogy ez a léc is túl magas, főleg az online térben...

2023. febr. 1. 16:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:

3, van olyan település, ahova 3-4 óra kijutni innen a csodás baranyai tömegközlekedésnek hála. XD

Ha egyszer elköltözöm Pécsről, akkor Baranyából is, mert kevés lehetőség van itt.

2023. febr. 1. 17:09
 12/70 A kérdező kommentje:
10 azt majd pont te döntöd el, ki az üres meg ki a jellemtelen. :)
2023. febr. 1. 17:12
 13/70 anonim ***** válasza:
85%

Te dolgozol jelenleg?

Szerintem nem feltétlen szükséges hogy legyen diplomája, vannak szerintem normális,rendes férfiak anélkül is!

2023. febr. 1. 17:16
 14/70 A kérdező kommentje:
PhD hallgató vagyok. Sajnos a diploma nálam azért lenne elvárás, mert engem az intelligens férfiak vonzanak csak és kizárólagosan. Akiknek nem gond, ha néha elszáll a gondolatmenetem és nem csak arról tudunk témázni, holnap este milyen filmet nézzünk meg.
2023. febr. 1. 17:22
 15/70 A kérdező kommentje:
Megsúgom az ilyen jellegű eszmecserékre bizony diplomások közül sem mindenkinek van igénye. :/ Én ugyanis eléggé elméleti beállítottságú, intuitív személyiség vagyok. Aki nem ilyen, az nem szívesen beszél olyan dolgokról, amik túlmennek a mindennapi élet határain.
2023. febr. 1. 17:24
 16/70 anonim ***** válasza:
0%
PhD hallgató vagy valami bölcsész területről? :D
2023. febr. 1. 17:25
 17/70 A kérdező kommentje:
Mondok egy példát. Egy baràtnőm fizika könyveket szeret olvasni hobbiból. :D
2023. febr. 1. 17:25
 18/70 A kérdező kommentje:
Neuropszichológus szeretnék lenni később.
2023. febr. 1. 17:26
 19/70 anonim ***** válasza:
15%

Na, az egy korrekt cél, sok sikert hozzá.

Megnyugodtam hogy nem ilyen mekis diplomával szeretnél diplomás pasit.

2023. febr. 1. 17:28
 20/70 A kérdező kommentje:
Amúgy semmilyen területen nem illik kinevetni PhD hallgatókat. Aki nem mozog ebben a körben, azon jogosan legyintünk, mert egyrészt nem vesznek fel akárkit ösztöndíjas képzésbe, másrészt elvégezni sem egy sétagalopp. De tessék csak kinevetni minket, lehet utánunk csinálni, és akkor majd ki lehet nevetni. Attól szép a világ, hogy rengeteg eltérő személyiségű ember van a világon. És nagy kincs, ha megvan a lehetőségünk azt tanulni, amit szeretünk.
2023. febr. 1. 17:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!