Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki szereti ha esténként sörözik a párja és ez nem negatívumként szerepel nála leendő párjánál?
Ja, hogy 2 agysejted van? Akkor oké, mondjuk mondhattad volna előre.
Hogy a búbánatba jön ide a nyilvános WC? Ezt a párhuzamot, azt a leborult.:D Ennél még talán az 5 éves unokaöcsém is értelmesebb. Ne haragudj, de a nyilvános WC-vel nem élek együtt, nem csókozolok vele és valahogy esténként sem ő mellé fekszem be. Valami hasonlóan elmés “párhuzamot” esetleg?😆
Te most komolyan nyilvános WC-hez hasonlítottad saját magad? 😀
Nem tudom mi az istent nem lehet felfogni abban, hogy a nagy többségnek nem kell elhízott alkesz és nem bírja az alkesz szagot. Hisztikézhetsz, attól még változni semmi nem fog. A nyilvános WC-t meg valahogy nem kell mindennap órákon keresztül szagolnom, mint pl a páromat, akivel végülis csak együtt élek. 🤦🏻♀️ Bár idejét nem tudom mikor voltam utoljára nyilvános év közelében. A WC-nek eleve az a funkciója, ami, ott nem rózsás illatú dolgok távoznak az emberekből, hogy lehet ezt egyáltalán egy lapon említeni a fenti esettel, felfoghatatlan.
"hogy egy rágót nem tud bekapni a sörözése után"
Azon az nem segít. Az alkohol lebomlási termékei a tüdődön is jönnek ki és bűzös cefre szagot hagy maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!