Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti járnátok egy 25 éves sráccal, akinek van egy gyereke az előző kapcsolatából?
Ezek tények, nem magyarázat, mivel hogy senki nem tartozik magyarázattal a másiknak a magánéleti döntéseit illetően.
Adott egy kérdés, a többség nem jönne össze gyerekes pasival, nem értem minek kell “bezzeeeg”-gelni meg beszólogatni, hogy fordított esetben így meg úgy lenne, ahelyett hogy tiszteletben tartanánk a másik véleményét.
Hát én erősen vitatnám, hogy a férfiak felé magasabbak az elvárások…
Mindenesetre a gyerek témában kétség kívül a nők szívnak nagyobbat, már csak ha azt nézem, hogy válás/szakítás esetén ki az akinek egyedülálló szülőként kell mindenhol is helyt állnia. 99%-ban ugyanis a nőknél marad a gyerek, apuka meg sok esetben éli tovább az életét, mintha mi sem történt volna, utalja a GYT-t (már ha nem kell érte külön könyörögni ugye) plusz 2 hetente egyszer elviszi a gyereket, aztán a többit oldja meg anyuka.
72
Egy nagy lóf*szt nagyobb az elvaras a férfiak felé. Bár férfinak szulettem volna...
Én meg téged nem értelek 77. Mégis mire gondoltál akkor? Fosszuk meg a nőket a szabad akaratuktól és kényszerítsük rá, hogy olyasvalakivel legyen kapcsolatban, akivel nem akar? Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy kivel lép kapcsolatra. El kell fogadni, hogy van akinek nem fér bele egy másik kapcsolatból született gyerek, aki egyébként potenciális és állandó problémaforrás lehet egy kapcsolatban. Van aki eleve nem is akar saját gyereket, miért kéne majd pont másét elfogadni? Ez ilyen, aki szexuális életet él, az kalkuláljon azzal, hogy gyerek lehet belőle és ha ő a férfi, akkor a beleszólási joga megszűnik a védekezéssel, onnantól a nő dönt. A szóban forgó férfinek joga volt gumi nélkül teleélvezni a nőjét, a többi nőnek meg joga van ebből nem kérni.
Amúgy nem minden nőnél kizáró ok, szóval meg kell találni a megfelelő társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!