Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti járnátok egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti járnátok egy 25 éves sráccal, akinek van egy gyereke az előző kapcsolatából?

Figyelt kérdés
Az exe kitolt vele, azt hazudta, hogy szedi a fogamzásgátló tablettákat. Szegény jóhiszemű srác pórul járt.

2022. dec. 28. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
87%

Ezek tények, nem magyarázat, mivel hogy senki nem tartozik magyarázattal a másiknak a magánéleti döntéseit illetően.

Adott egy kérdés, a többség nem jönne össze gyerekes pasival, nem értem minek kell “bezzeeeg”-gelni meg beszólogatni, hogy fordított esetben így meg úgy lenne, ahelyett hogy tiszteletben tartanánk a másik véleményét.

2023. jan. 12. 11:02
 72/80 anonim ***** válasza:
0%
Én tiszteletben tartom csak a tényeket közlöm. A férfiakkal szemben mindig nagyobb az elvàràs ez köztudott
2023. jan. 12. 11:51
 73/80 anonim ***** válasza:
100%

Hát én erősen vitatnám, hogy a férfiak felé magasabbak az elvárások…

Mindenesetre a gyerek témában kétség kívül a nők szívnak nagyobbat, már csak ha azt nézem, hogy válás/szakítás esetén ki az akinek egyedülálló szülőként kell mindenhol is helyt állnia. 99%-ban ugyanis a nőknél marad a gyerek, apuka meg sok esetben éli tovább az életét, mintha mi sem történt volna, utalja a GYT-t (már ha nem kell érte külön könyörögni ugye) plusz 2 hetente egyszer elviszi a gyereket, aztán a többit oldja meg anyuka.

2023. jan. 12. 13:54
 74/80 anonim ***** válasza:
89%

72

Egy nagy lóf*szt nagyobb az elvaras a férfiak felé. Bár férfinak szulettem volna...

2023. jan. 12. 14:42
 75/80 anonim ***** válasza:
0%
😂😂 Jólvan béke veletek 🤝 #72 voltam
2023. jan. 12. 15:06
 76/80 anonim ***** válasza:
69%
Béke. ✌️
2023. jan. 12. 16:17
 77/80 anonim ***** válasza:
21%
Nem teljesen értem a válaszadókat, most akkor annak a férfinek sose legyen senkije csak mert van 1 gyereke akiről (gondolom) nem mindennap kell gondoskodnia, maradjon élete végéig egyedülálló vagy legalább addig míg fel nem nő a gyerek?
2023. jan. 20. 16:33
 78/80 anonim ***** válasza:
88%

Én meg téged nem értelek 77. Mégis mire gondoltál akkor? Fosszuk meg a nőket a szabad akaratuktól és kényszerítsük rá, hogy olyasvalakivel legyen kapcsolatban, akivel nem akar? Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy kivel lép kapcsolatra. El kell fogadni, hogy van akinek nem fér bele egy másik kapcsolatból született gyerek, aki egyébként potenciális és állandó problémaforrás lehet egy kapcsolatban. Van aki eleve nem is akar saját gyereket, miért kéne majd pont másét elfogadni? Ez ilyen, aki szexuális életet él, az kalkuláljon azzal, hogy gyerek lehet belőle és ha ő a férfi, akkor a beleszólási joga megszűnik a védekezéssel, onnantól a nő dönt. A szóban forgó férfinek joga volt gumi nélkül teleélvezni a nőjét, a többi nőnek meg joga van ebből nem kérni.

Amúgy nem minden nőnél kizáró ok, szóval meg kell találni a megfelelő társat.

2023. jan. 20. 16:39
 79/80 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Sosem kezdtem olyannal,akinek van gyereke. Nálam ez nem fért/fér bele.
2023. jan. 27. 17:49
 80/80 anonim ***** válasza:
79%
Nem véd jobban a tabletta. Óvszer mellett csak akkor lesz terhes ha az kilyukad. Ha normálisan ellenőrzöd a végén, akkor ha baj van még ott az esemény utáni tabletta. Ha az óvszer nem sérült akkor nincs terhesség, ez ilyen egyszerű. A tabletta meg olyan, hogy van hogy észre sem veszi, hogy kihagy egy szemet, csak hónap végén, mert hiába vannak ráírva a napok, sokan nem is nézik. Plusz befolyásolhatja pár dolog, hasmenés, hányás, gyógyszerek, még egy nagy dózisú c-vitamin is. Ott már nincs visszaút, onnan veszi észre hogy terhes hogy már nem vérzik. Rosszabb esetben vérzik és észre sem veszi időben. Szóval nem, nem biztonságosabb a tabletta ebből a szempontból.
2023. júl. 15. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!