Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti járnátok egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti járnátok egy 25 éves sráccal, akinek van egy gyereke az előző kapcsolatából?

Figyelt kérdés
Az exe kitolt vele, azt hazudta, hogy szedi a fogamzásgátló tablettákat. Szegény jóhiszemű srác pórul járt.

2022. dec. 28. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
92%

Nem a gyerek miatt nem.

25 éves még tanuljon, dolgozzon, jövőt építsen.Igen, aki nem akar gyereket, az duplán védekezik.Évekig tettem.Ha nem gumi, akkor minimum kiszáll, plusz tabi.

A másik, aki úgy fogalmaz, hogy b...zik, b...ta a nőjét, attól normális ember nem akar semmit.

2022. dec. 28. 20:54
 32/80 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem jönnék össze. Saját sem kell, másé meg aztán pláne nem.

Egyébként nekem is fura egy kicsit ez a “azt mondom, hogy szedem, miközben nem is” dolog egy párkapcsolatban. Nem hiszem el, hogy egyik napról a másikra csak úgy heccből fogja magát a nő és többet nem szedi a gyógyszert, miközben a párjának azt mondja szedi. Ennek kellett, hogy legyen valami előzménye: pl a nő egyre gyakrabban emlegette, hogy ő szeretne már gyereket, amitől a férfi elzárkózott vagy esetleg a férfi belengette a szakítást és az ostoba nő azt gondolta, majd egy gyerekkel jól megfogja stb. Más különben mégis mi értelme lenne a szeretett férfit átverni hirtelen a semmiből? Valami előjele szerintem volt. De tételezzük fel, hogy nem: azzal, hogy 100%-ig a nőre lett bízva a védekezés, magyarán oldja meg ő, tömje magát ő hormonokkal, azzal egyúttal ezt az opciót is elfogadta a férfi, hisz tudnia kellett, hogy a szexből bizony lehet gyerek, ahogy pl azt is, hogy egyetlen védekezési módszer sem 100%-os! Elég 1-2x elfelejteni bevenni (nem direkt) vagy egy hasmenés-hányás vagy csak egy olyan antibiotikum és máris hatástalan. Ha egy pasi nem akar gyereket és ezt biztosítani akarja saját maga számára is, akkor húzzon gumit.

2022. dec. 28. 21:01
 33/80 anonim ***** válasza:
75%

Nem jönnék össze ilyen emberrel, ég és föld vagyunk. Én rohantam már az éjszaka közepén esemény utáni tablettáért, álltam már a 6-kor nyitó dm előtt terhességi tesztre várva, mikor egy napot késett, tiniként is volt mindig egy abortusznyi félretett pénzem ami szerencsére sosem kellett és hormonális fogamzásgátló ellenére sem hagytam még senkit belém élvezni. Bennem elemi undor vagy a teherbeesés és a gyerektéma iránt és amióta szexelek, bennem van a reflex, hogy óvjam magam a banktól vagy legalábbis időben tudjak róla és ezáltal tenni is ellene. Majd szeretném magam elköttetni, de egyelőre nem prioritás, mert mindketten odafigyelünk élvezhető kereteken belül erre a kapcsolatban. Az első perctől fogva nem volt hiszti tárgya az óvszer, a hormonális fogamzásgátlást magamtól kezdtem el, mert jobb egész évben egy alacsony hormontartalmú szert szednem stabilan, mint évente egyszer-kétszer egy kiszakadt gumi miatt egyszerre 30x-osát bevinnem eseményutáni formájában. De aki eddig lelökdöste magáról a gumit vagy hisztizett miatta, az abban a minutumban repült az ágyamból és az életemből is. Főleg ha egyéjszakás volt. Nekem nem fáj, ha aznap nincs szex, én kibírom nélküle évekig. Megvárom, amíg nem csak valami antiférfi akar megfektetni, ráérek.

De tegyük is félre ezt a témát, tegyük fel, hogy én vagyok a fickó helyében. Van nekem is apám, annyira volt jelen az életemben, mint a Columbo filmekben a fickó felesége. Tudtuk, hogy létezik, mert a biológia ezt diktálja, de más bizonyítékom kis túlzással nem volt rá. Pedig anyám nem játszmázott, apám addig akart engem, amíg haza nem vihetett. Apa nélkül nőttem fel és nem kívánom senkinek ezt az érzést. Nem is magam miatt, hanem anyám miatt. Hogy ki volt téve annak, hogy az egész életünket egyedül lapátolja össze, a tetű apámnak meg leesett volna a gyűrű az ujjáról, ha felszólítás nélkül kifizette volna a gyerektartást. Nem anyámra, a gyerekére. Kitaposták belőle így is, de emberileg úgy látszik volt lefelé még út.

Szóval jah, úgy, hogy nem akarok hallani sem gyerekről, ez a fickó semmilyen formában nem lenne számomra opció. De ha én magam szeretnék gyereket és elfogadnám azt, ha van gyereke az előző házasságából, meghatározó lenne, hogy hogyan viselkedik vele. Akinek az egyik gyereke kevesebbet ér, mert nem tervezte, csak részt vett benne, mint a másik, akivel ki tudja, hogy fog-e normálisan viselkedni, ha ezt képes volt megtenni a másikkal, az bocs, de rohadjon meg egyedül a jó büdös k*rva anyjában.

2022. dec. 28. 21:09
 34/80 anonim ***** válasza:
80%
Banktól = bajtól
2022. dec. 28. 21:09
 35/80 anonim ***** válasza:
85%
Na akkor kezdjuk az elejen a kalyhanal. Ha magadrol kerdezel akkor sajnalattal kozlom, hpgy idiota barom vagy.. ha mas peldaja akkor az alany a barom. Mar hogy lehetne biztonsagosabb egy dilibogyo ha pinaba elvezel?? Jpuan paraszti esszel se... 🤣🤣 es hogy ezt m8ndenki tudja csak te hiszel 25 evesen az internetes irkalasoknak az teged minosit.. ha faj a labujjad agyrakod van tudtad? Nem veletlenul nem kell innen senkinek egy ilyen.. soha nem is fog.. a nod se veletlenul hagyott ott ezek szerint. Napussz
2022. dec. 28. 21:14
 36/80 anonim ***** válasza:
13%
Nem az volt a kérdés, hogy kell védekezni
2022. dec. 29. 07:40
 37/80 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem az a pasas aki teleélvez óvszer nélkül egy nőt az nem fél eléggé a terhességtől/gyerekvállalástól. Erre legalább lélekben bizony fel kellene készülni, hogy a teleélvezős szex ezzel jár. Az ondó nem a pasi élvezetét szolgálja, az a szaporodás miatt távozik belőle. Gondoskodjon az anyaga védelméről, (vazektómia, óvszer) ha biztosra akar menni.

Nekem nem kellene, de elsősorban amiatt hogy a felelősséget 1 emberre tolná és ő mossa kezeit. Meg sajnáltatja magát, holott erre semmi oka nincs.

2022. dec. 29. 17:02
 38/80 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az a pasas aki teleélvez óvszer nélkül egy nőt az nem fél eléggé a terhességtől/gyerekvállalástól."

Ezzel tele kéne plakátolni a várost.

2022. dec. 30. 13:09
 39/80 anonim ***** válasza:
14%
Engem nem zavarna…màrmint p, ha tènyleg tetszik a sràc stb..
2022. dec. 30. 13:29
 40/80 anonim ***** válasza:
83%
Közvetlen környezetemben történt ilyen eset. Pasi felcsinálja a luvnyát, persze szétmennek ilyen olyan okokból mikor a kicsi kb 2 éves. Majd feltűnik a színen az én drága barátnőm összejön ezzel a majommal és 4 hónap után ő is felkoppintatja magát. Szóval ha a nő elég hülye és beéri vele akkor kaphat esélyt a csávó.
2022. dec. 30. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!